Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Συνελήφθη την Παρασκευή (23/06) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, τρείς (3) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, σε καταστήματα – επιχειρήσεις στο Βαθύ της Σάμου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (22/06), μπήκε παραβιάζοντας παράθυρο σε επιχείρηση και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -160- ευρώ.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, το ίδιο άτομο ενέχεται σε δύο (2) ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών σε επιχειρήσεις, που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο 9μηνο, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των -135- ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ