Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για εμβολιασμένους και ΜΗ εμβολιασμένους

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο με τραυματισμό αλλοδαπού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/05), στο οδικό δίκτυο Πυθαγορείου –  Ηραίου στη Σάμο.

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Την αναστολή των κινητοποιήσεων στη θέση «ΖΕΡΒΟΥ» αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο. Αντιδράσεις από κατοίκους

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ανατολικής Σάμου και υπάρχει έντονη αντιπαράθεση για το αν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί. Αφορμή η ενημέρωση του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Κολλάρου για εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους Δημοτικούς Συμβούλους.

Η αρχική ενημέρωση του κ. Κολλάρου προς τους Δημοτικούς Συμβούλους ήταν η παρακάτω:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι για τη συμμετοχή σας στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του (πλατεία Πυθαγόρα) την 18-8-2021 και ώρα 19:00, θα πρέπει απαραίτητα να είστε εφοδιασμένοι με τη σχετική βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Παράλληλα όμως σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσει η πλατφόρμα τηλεδιασκέψεως για όσους δεν επιτρέπεται η παρουσία  τους.

Όταν ζήτησε το λόγο ο επικεφαλής του Δημοτικού συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Κώστας Τζίχας (ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του και συμμετείχε με τηλεδιάσκεψη) του αφαιρέθηκε ο λόγος. O κ. Τζίχας ανέφερε ότι «αυτό που κάνετε είναι παράνομο, αύριο θα ενημερωθεί η Βουλή και η συνεδρίαση θα καταπέσει».

Όπως υποστηρίζουν Δημοτικοί Σύμβουλοι «θα μπορούσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να αποστείλει εκ νέου ενημέρωση ότι δεν θα σας δοθεί ο λόγος αν συμμετέχετε με τηλεδιάσκεψη».

Μετά από 10λεπτη διαβούλευση η συνεδρίαση ξεκίνησε, χωρίς να συμμετέχουν όσοι παρακολουθούσαν με τηλεδιάσκεψη.

Φωτογραφία αρχείου

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ