Στο «Πολύτιμο» Καστελόριζο τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

Στο «Πολύτιμο» Καστελόριζο τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

«Πολύτιμο» κομμάτι της πατρίδας μας, χαρακτήρισε το Καστελόριζο η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου κατά την παρουσία της στον εορτασμό της 77ης επετείου απελευθέρωσης του νησιού, που εφέτος έχει ιδιαίτερη σημασία.

Στο «Πολύτιμο» Καστελόριζο τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

Σε αυτές τις στιγμές υψηλού συμβολισμού, τα «πολύτιμα» κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, του ακριτικού νησιού με το αδούλωτο πνεύμα, δεν θα μπορούσαν να μην είναι εκεί, συμμετέχοντας χορηγικά σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για να καταδείξουν την ελληνικότητα του Καστελόριζου αλλά και το ενιαίο ηθικό φρόνημα των νησιωτών.

Στα πλαίσια αυτής της στήριξης στο Καστελόριζο εντάσσεται και ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 μεταξύ του Α.Ο Μεγίστης Καστελορίζου και της ΙΡΑ Stars. Η ΙΡΑ ειναι το Ελληνικό Παράρτημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, είναι από τη Σάμο, την Καρδίτσα και τα Δωδεκάνησα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μεγίστης και τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου θα έχουν, ακόμη μια φορά, ισχυρό «αγωνιστικό» παρόν.

Στο «Πολύτιμο» Καστελόριζο τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

Σημειώνεται ότι κρασιά του ΕΟΣ Σάμου πλαισίωσαν τιμητικά και το 4ο Φεστιβάλ Καστελόριζου «Πέρα από τα σύνορα», μια γιορτή κινηματογράφου και πολιτισμού που διοργανώθηκε με επιτυχία από το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. Επίσης, κατά την αναγόρευση της προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμη δημότη Αγαθονησίου, το δώρο-σύμβολο εκτίμησης και ελληνικότητας των νησιών, ήταν το σαμιώτικο κρασί!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου και

Περισσότερα »
Γενικό Νοσοκομείο Σάμου: Συμμετοχή σε άσκηση για πιθανό αεροπορικό ατύχημα στον αερολιμένα Σάμου

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου: Συμμετοχή σε άσκηση για πιθανό αεροπορικό ατύχημα στον αερολιμένα Σάμου

Το  Γενικό Νοσοκομείο Σάμου « Άγιος Παντελεήμων»  συμμετείχε την  Πέμπτη 11-04-2024, στην άσκηση ευρείας κλίμακας στον αερολιμένα Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» με σενάριο στην αντιμετώπιση

Περισσότερα »