Στον Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Αντιδήμαρχος κ. Διονυσίου

Ο Γιώργος Διονυσίου Τομεάρχης Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας της ΕΝΑ
Στον Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Αντιδήμαρχος κ. Διονυσίου , όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Σας γνωρίζω ότι, μετά από τιμητική πρόταση που μου έγινε, λόγω του επιστημονικού μου πεδίου και εξειδίκευσης, αποδέχθηκα να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στον Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα συνεισφέρω στην φιλικότερη προς τους πολίτες λειτουργία του κράτους μας καθώς και στην αποδοτικότερη λειτουργία της Κυβέρνησης, υπό την καθοδήγηση και συντονισμό του Πρωθυπουργού κ. Kyriakos Mitsotakis.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τομεάρχη της Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ν.Δ., κ. Myron Flouris, για την επιλογή και πρόταση / πρόκληση που δέχθηκα.
Ευελπιστώ, ότι με τις συνδυαστικές γνώσεις του επιστημονικού μου πεδίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα υποβοηθήσω στην προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχομένων προς τους συμπολίτες μας υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα και του Δήμου μας ειδικότερα.
Στην περίοδο της τεχνολογικής επανάστασης, η παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και ο ευρύτερος ψηφιακός μετασχηματισμό της χώρας, με την απλοποίηση των ψηφιοποιούμενων διαδικασιών, αποτελεί τον μοναδικό τρόπο καταπολέμησης της γραφειοκρατίας, αλλά και του αναχρονιστικού, πελατειακού κράτους κάτι που αποτελεί εκπεφρασμένους στρατηγικούς στόχους της Κυβέρνησης και ταυτόχρονα αδήριτη ανάγκη και πάγιο αίτημα της κοινωνίας μας.
Γεώργιος Φ. Διονυσίου»

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Βουλευτής Σάμου Χρ. Στεφανάδης στην παρουσίαση του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

Ο Βουλευτής Σάμου Χρ. Στεφανάδης στην παρουσίαση του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

Ο Βουλευτής Χριστόδουλος Στεφανάδης, παραβρέθηκε στην παρουσίαση από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Κικίλια,  του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ», ενός  πρωτόγνωρου για τα

Περισσότερα »