Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Κέρκης που αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/01) την ΑΕΚ

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Με το δεξί ο Κέρκης στην Pre League με φανταστική εμφάνιση

Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό Βαθέος για το πρωτάθλημα της Pre League

Τρίτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Pre League στον Γ’ Όμιλο όπου συμμετέχει η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου. Το ερχόμενο Σάββατο (22/01) θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος στις 19:00.

Μέχρι τώρα στις δύο αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί ο Κέρκης, έδωσε δύο παιχνίδια εκτός έδρας, χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης, πλήν όμως έχει κερδίσει ένα βαθμό, εφ΄όσον στην Ορεστιάδα ηττήθηκε με 3-2 σετ.

Η βαθμολογία και μετά από 2 αγωνιστικές έχει όπως παρακάτω:

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Κέρκης που αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/01) την ΑΕΚ

Για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ η διοίκηση του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκησή μας εν όψει του εντός έδρας αγώνα στις 22/01 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00  με αντίπαλο την ΑΕΚ και λόγω του περιορισμού στη χωρητικότητα του γηπέδου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στο 10%, ευχαριστεί τους φιλάθλους για την συμμόρφωσή τους στους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τους ενημερώνει ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα οι 40 διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν ως εξής:

Μέχρι και την Τρίτη 18/1 δικαίωμα απόκτησης θέσεως θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν τη θέση τους μέχρι και τότε.

Από Τετάρτη 19/1 θα απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση θέσεων για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως τους. Έξω από το γήπεδο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβή των θέσεων από το κρεοπωλείο Μάρκου και στα τηλ 6938322357 και 6981917382. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως πάντα για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming στο SamosSports.com

Για τον αγώνα κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, όπου ως γνωστό ο Κέρκης θ’ αντιμετωπίσει πάλι την ΑΕΚ, επήλθε αλλαγή έδρας κι έτσι ο Κέρκης θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έχει όπως παρακάτω:

Το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Η αναμέτρηση του Κέρκη Σάμου με την ΑΕΚ που ήταν αρχικά να γίνει στη Σάμο, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας.
Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
«Μ. Τσικίνας» 21.30: ΧΑΝΘ – Πήγασος Πολίχνης
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022
«Απ. Κόντος» Ν. Φιλαδέλφεια 18.00: ΑΕΚ – ΑΣ Κέρκης Σάμου
1ο Γυμν. Ρέντη 18.00: ΑΕ Αρμενίων – ΑΟ Καλαμάτα 80
ΚΑΠΠΑ2000 20.30: ΟΠΑΘ Περσέας – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
Άνευ αγώνος προκρίθηκε στη Γ’ Φάση ο ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ