Στην επόμενη φάση του κυπέλλου «Γιώργος Βαλής» η Αναγέννηση

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου «Γιώργος Βαλής» η Αναγέννηση

Δύσκολα πέρασε το εμπόδιο του Κούρου, η Αναγέννηση για το θεσμό του κυπέλλου «Γιώργος Βαλής» της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου. Νίκησε με 53-50 τον Κούρο. Στα τελευταία 16’’ ο Κούρος δεν ήταν εύστοχος σε 2 τουλάχιστον προσπάθειες για τρίποντα που επιχείρησε και θα μπορούσε να πάει το παιχνίδι στην παράταση. Η Αναγέννηση πήρε τη διαφορά στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο. Ήταν ο πρώτος από τους 4 προημιτελικούς που διεξήχθη το Σάββατο βράδυ (26/09) στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος.

Εκεί που άλλες φορές και σε αγώνα τοπικών ομάδων, το κλειστό γυμναστήριο γέμιζε από κόσμο, τώρα λόγω των μέτρων και των υγειονομικών μέτρων για τον κορωνοϊό, υπήρχαν μόνο τα απαραίτητα άτομα για την τέλεση του αγώνα.

Υπόψη ότι η Αναγέννηση στην ημιτελική φάση θ’ αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ στην έδρα του νικητή.

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 14-07, 14-12, 13-18.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου «Γιώργος Βαλής» η Αναγέννηση

ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: (Κουτζάς Φ.): Αστυπαλιώτης, Παναγιώτου 2, Μαραθοκαμπίτης 17 (2), Γκίκας 9, Τσιβεριώτης, Μολυβάς 7, Τσόκος 3 (1), Χατζιάρας 3, Παναγιωτακόπουλος 4, Παλαιγεωργίου 8, Μιχαηλίδης, Τσώνης.

ΠΜΑΣ ΚΟΥΡΟΣ: Κότσι, Παντελαίος 14, Μακρίδης, Σταθακιός 17 (1), Βλασιάδης 6 (2), Γιαννικάκης, Γιάννου, Νιτοδάς, Αξιώτης, Παναγιωτίδης 13, Μιχέλης, Σαατσόγλου.

Διαιτητές: Βουδιώτης Μίλτος – Χατζημιχάλης Γιώργος.

Οι άλλοι τρείς προημιτελικοί αγώνες του κυπέλλου «Γιώργος Βαλής» είναι οι εξής:

ΑΕΕΣ ΑΘΛΕΩΝ – ΑΣ ΠΡΑΜΝΟΣ

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ

ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου «Γιώργος Βαλής» η Αναγέννηση

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Δήμος Α. Σάμου: «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της όχλησης εξαιτίας των κουνουπιών, υλοποιεί «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Περισσότερα »