Σκακιστικός Όμιλος Σάμου – Με επιτυχία το Σκακιστικό Φεστιβάλ 2023

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Σκακιστικός Όμιλος Σάμου - Με επιτυχία το Σκακιστικό Φεστιβάλ 2023

Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» ενημερώνει μέσω του Τύπου ότι το ετήσιο σκακιστικό φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από 27 έως 29 του Ιούνη στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου.
Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ 12 μικροί σκακιστές, μέλη της σχολικής σκακιστικής
λέσχης «Μιχαήλ Μποτβίννικ» του Γυμνασίου Καρλοβάσου, αντιμετώπισαν σε έναν αγώνα επίδειξης «σιμουλτανέ» τον ισχυρό σκακιστή του Ομίλου μας Σταμάτη Χασιώτη.

Σκακιστικός Όμιλος Σάμου - Με επιτυχία το Σκακιστικό Φεστιβάλ 2023
Για πρώτη φορά η σχολική ομάδα απέσπασε έναν βαθμό με τη νίκη του μαθητή Γιώργου Τζουάνου.
Την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά όπεν στο οποίο
διακρίθηκαν οι Γιώργος Κλώθος (χρυσό μετάλλιο), Ρίζος Δημήτρης (ασημένιο μετάλλιο) και Μαρία Βαλασάκη (χάλκινο μετάλλιο).
Παράλληλα βραβεύτηκαν και οι νικητές του φετινού διαγωνισμού επίλυσης σκακιστικών ασκήσεων: Ιορδανίδης Τάσος από το Γυμνάσιο Καρλοβάσου με το χρυσό μετάλλιο, Τζουάνος Γιώργος από το Γυμνάσιο Καρλοβάσου με το ασημένιο μετάλλιο και ο Άγγελος Καλατζής από το ΓΕΛ Καρλοβάσου με το χάλκινο μετάλλιο.

Σκακιστικός Όμιλος Σάμου - Με επιτυχία το Σκακιστικό Φεστιβάλ 2023
Την τελευταία μέρα του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το τουρνουά της ΕΛΜΕ Σάμου στο οποίο συμμετείχαν για πρώτη φορά και μαθητές! Νικητής αναδείχτηκε ο διευθυντής του Γυμνασίου Πύργου και φιλόλογος Βασίλης Ξερχογιαννόπουλος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο καθηγητής Γεωπονίας του ΕΠΑΛ Καρλοβάσου Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ στην 3η θέση ισοβάθμησαν οι Στέλλα Σακελλάρη (μαθηματικός του Γυμνασίου Μαραθοκάμπου) και Αντώνης Κοντογιάννης (πληροφορικός του ΕΠΑΛ Καρλοβάσου).
Ευχαριστούμε θερμά
• Το Γυμνάσιο Καρλοβάσου και την διευθύντρια κ. Κατερίνα Σφέτσου για την πολύ ζεστή φιλοξενία που μας παρείχε (για μια ακόμα φορά) για την διοργάνωση και του φετινού φεστιβάλ στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου

• Τον σκακιστή του Ομίλου μας Σταμάτη Χασιώτη που έπαιξε με τους μικρούς φίλους της Κάισσας αλλά και ανέλαβε το δύσκολο έργο της διαιτησίας των τουρνουά.
• Τον Τάκη Διαμαντίδη από την ΕΛΜΕ Σάμου που ρύθμισε όλες τις λεπτομέρειες της οργάνωσης του τουρνουά εκπαιδευτικών.
• Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο φεστιβάλ.

Συγχαίρουμε τους συμμετέχοντες και τους νικητές και ευχόμαστε να τους συναντήσουμε γρήγορα πάνω στη σκακιέρα!

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ