«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Μια ήδη πετυχημένη διοργάνωση το ‘Samos Dance Project’ που πέρυσι τον Ιούνιο ξεκίνησε στη Σάμο με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, θα

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για την έναρξη διαδικασίας απόκτησης και τοποθέτησης Μαγνητικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Σάμου μετά την πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος.

Παρασκευής Δημήτρης – Ο καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την εξέλιξη του ιού Covid-19, την αύξηση των κρουσμάτων και την υποπαραλλαγή «Eris».

Πανουράκης Βασίλης – Ο μέχρι πρόσφατα Αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τους λόγους που δεν μπορούσε να συνεχίσει να προσφέρει από τη θέση που υπηρέτησε 4 χρόνια.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τους πρώτους 30 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Σπυρόπουλος Κώστας – Ο δημοσιογράφος, σκηνοθέτης και συγγραφέας, καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Aegean Docs, για την προβολή της ταινίας του «Αρκαδία 1900, Η Καμπανία της Ανατολής» στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουμε όλοι με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές που παρουσιάστηκαν το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για τη μη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Τσουμάκη Σοφία – Η φωτογράφος, ψυχοθεραπεύτρια και Yoga therapist για την παρουσίαση του βιβλίου φωτογραφιών της στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου.

Τζίχας Κώστας – ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την υπερχείλιση λυμάτων στον Βιολογικό Καθαρισμό Πυθαγορείου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για το ζήτημα υπερχείλισης λυμάτων στο Πυθαγόρειο και τη λειτουργία των Βιολογικών σε περιοχές του Δήμου.

Κατρακάζος Νίκος – Ο π. αντιπεριφερειάρχης Σάμου, τέως επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Μαζί για τη Σάμο» Δήμου Ανατολικής Σάμου, για τη συμμετοχή του ως υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου στον συνδυασμό «Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον επίτιμο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τ. υπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάμου για τον συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας» της υποψήφιας περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Βάσως Χοχλάκα.

Στεφανής Αλκιβιάδης – Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυναμική», επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ και τ. υπουργός Εθνικής Άμυνας για τη μέχρι σήμερα πορεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου, και τα κυρίαρχα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκειά της.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» για τη συνέχιση των φετινών εκδηλώσεων μετά την επιτυχία που σημείωσε η πομπή των Ηραίων.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την παρουσίαση του ονόματος του συνδυασμού του στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, το βράδυ της Πέμπτης, 24 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, και παρουσιάζει ο ίδιος, για τα έργα που σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται από τον Δήμο στη διάρκεια της τετραετίας.

Χατζηλαγός Τίμος – Το μέλος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τα θύματα του φασισμού, το 1943, στη Δυτική Σάμο, που συνδιοργανώνουν το παράρτημα Σάμου των Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, στην πλατεία Καστανιάς.

Ικαρίου Μαργαρίτα – Η υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για τη συμμετοχή των κρασιών του ΕΟΣΣ στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλόριζου.

Χατζημιχάλης Τάκης – Το μέλος της «Μουσικής Παρέας Σάμου» για τη συναυλία που δόθηκε στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης, 24 Αυγούστου, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 27 Αυγούστου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ