«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023:

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις επαφές που πραγματοποίησε στην Αθήνα αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν το Καρλόβασι και ο Μαραθόκαμπος.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για την επιτυχία που σημείωσαν οι εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου στην πόλη της Σάμου.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της οποίας είχαμε αλλαγή ηγεσίας στον Όμιλο, παρουσία του διοικητή του Ελληνικού Ρόταρυ Δημητρίου Μπέκου.

Κοζώνης Τάσος – Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την έλλειψη φαρμάκων, τις νεότερες αποφάσεις του υπουργού Υγείας για να δοθεί λύση καθώς και η κίνηση στα φαρμακεία εν μέσω κορύφωσης του φετινού καλοκαιριού.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου της Ν.Δ. για την επίσκεψη σε Σάμο και Ικαρία του υποψήφιου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, επίτιμου Αρχηγού του ΓΕΣ, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Γιοκαρίνης Μανόλης – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για την επιτυχία που σημείωσε η «Λευκή Νύχτα» με τη συνδιοργάνωση Εμπορικού Συλλόγου και Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας καθώς και τις εκδηλώσεις που ακολουθούν έως την 11η Αυγούστου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του Επιμελητηρίου Σάμου.

Τζίχας Κώστας – Το μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ για την εκδήλωση τιμής προς τον Δημοκρατικό Στρατό Σάμου που πραγματοποιήθηκε στη θέση «Ξυνιάς» του Κέρκη, την Κυριακή, 30 Ιουλίου.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία – Πυθαγόρεια» για την έναρξη των εκδηλώσεων του Αυγούστου και την ομιλία του επίκουρου καθηγητή Γιώργου Κουτσουφλάκη για τις ενάλιες αρχαιολογικές έρευνες που πραγματοποιούνται στους Φούρνους.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ορκωμοσία μονίμων υπαλλήλων από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Καρύδης Δημήτρης – Ο δήμαρχος Φούρνων για την τουριστική κίνηση στο νησί καθώς και την κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στον οικισμό Καμάρι των Φούρνων.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για την έναρξη διπλοδρόμησης της οδού Καλλιστράτους καθώς και τα προβλήματα υδροδότησης συγκεκριμένων περιοχών λόγω ανομβρίας.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για τη δωρεά κλιματιστικού προς το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Κονδύλης Δημήτρης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» για την μουσικοθεατρική παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της αθάνατης ντίβας του λυρικού τραγουδιού Μαρίας Κάλλας.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την πυρκαγιά στην περιοχή του Μωραϊτοχωρίου Άνω Βαθέος.

Καμπούρη Βιβή – Η ψυχολόγος, μόνιμη υπάλληλος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την δική της ορκωμοσία και των συναδέλφων της που πραγματοποιήθηκε την 1η Αυγούστου και τις δυνατότητες προσφοράς του προγράμματος προς συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας καθώς και ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Αντρέα Βαλλέρι – Ο Βενετσιάνος εικαστικός καλλιτέχνης, που εκθέτει έργα του για 2η χρονιά στη Σάμο, αυτή τη φορά με παράλληλη έκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πυθαγορείου και στο Βυζαντινό Μουσείο που στεγάζεται στον Πύργο Λυκούργου Λογοθέτη με τίτλους: «Θεώρημα» και «Πέλαγος» αντίστοιχα.

Στεφανής Αλκιβιάδης – Ο επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για την επίσκεψή του σε Σάμο και Ικαρία.

Βαλκαμλής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τις εκδηλώσεις της 6ης Αυγούστου 1824, 199ης επετείου της Ναυμαχίας της Σάμου και της εορτής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Πυθαγόρειο στις 5 και 6 Αυγούστου.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για το «κίνημα της πετσέτας» και τις συνεχείς παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα της ενοικίασης των παραλιών.

Σαλαμέ Γιώργος – Ο εικαστικός καλλιτέχνης και κινηματογραφιστής για την φετινή έκθεση του ιδρύματος Schwarz με τίτλο: «Όπως ήμασταν τότε: Ένα φωτογραφικό λεύκωμα από το Καρλόβασι και πέρα».

Γαβριηλίδης – Πέτριν Τιμόθεος – Ο διεθνούς φήμης 29χρονος τσελίστας που ανέλαβε φέτος, μαζί με την επίσης διεθνούς φήμης πιανίστρια Μάσα Ιλυάσοφ, την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών Σάμου, που φέτος κλείνει 13 χρόνια παρουσίας, για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου από τις 7 έως τις 13 Αυγούστου.

Μοδιότης Νίκος – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ireon Music Festival, που βρίσκεται στον 18ο χρόνο του (στα 2 χρόνια της πανδημίας δεν πραγματοποιούνταν συναυλίες), για το φετινό τριήμερο, 7, 8 και 9 Αυγούστου, και τους καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε επί σκηνής.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 6 Αυγούστου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ