«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023:

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής για την επιτυχία που σημείωσαν οι εκδηλώσεις του διημέρου, 22 και 23 Ιουλίου, στην πλατεία Πυθαγόρα, στο πλαίσιο των φετινών «Γιορτών Κρασιού».

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις προτάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τον Μάρτιο του 2023, για ζώνες πυρασφάλειας γύρω από τους οικισμούς, κλάδεμα των πεύκων και αποψίλωση χαμηλής βλάστησης που δεν πραγματοποίησε η δημοτική αρχή.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για τις πυρκαγιές σε πολλές περιοχές της χώρας και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται οι πυροσβεστικές υπηρεσίες των νησιών μας αφού παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

Βολακάκης Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου για την τουριστική κίνηση στην ευρύτερη περιοχή Μαραθοκάμπου και τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του καθώς και το πρόγραμμα για ζητήματα του Δήμου το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα πολύ σύντομα.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Σάμου.

Έλληνας Δημήτρης – Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πάρη Παπαγεωργίου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τον τουρισμό της φετινής χρονιάς και τις προοπτικές του.

Καπνιάς Γιάννης – Ο σμήναρχος ε.α., μηχανικός αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας για το δυστύχημα με την απώλεια δύο νέων πιλότων Canadair στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην Κάρυστο.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για την απώλεια των πιλότων που έπεσαν στο καθήκον, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας και την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ψήφο των αποδήμων.

Γιοκαρίνης Μανόλης – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για τη «Λευκή Νύχτα» της 29ης Ιουλίου και τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν έως την 11η Αυγούστου.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ για την εκδήλωση τιμής στο μνημείο του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου στον Κέρκη.

Λαγός Ανδρέας – Ο συμπατριώτης μας, βραβευμένος διεθνής chef, για την ζωή του στη Σάμο, από τα παιδικά χρόνια μέχρι σήμερα, για την αγάπη του με την μαγειρική και την ιδιαίτερη πατρίδα που επισκέπτεται συχνά.

Γιαννουλόπουλος Ηλίας – Ο εμπνευστής των εκδηλώσεων Gaggou Movie Nights για την βραδιά αφιερωμένη στην εποχή της disco μουσικής καθώς και τον προγραμματισμό και άλλων εκδηλώσεων στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Ο Σεβασμιώτατος Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών για το διήμερο εκδηλώσεων εορτασμού των Σαμίων Αγίων.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την πτώση μονοκινητήριου ελικοπτέρου Airbus H130, το πρωί της 28ης Ιουλίου στο αεροδρόμιο Σάμου, χωρίς τον σοβαρό τραυματισμό του πιλότου καθώς και τη συνεχή ετοιμότητα της Υπηρεσίας λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς τις ημέρες που διανύουμε.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την υποψήφια περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα Βασιλική Χοχλάκα που ανακοίνωσε το κόμμα για τις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» για το πρόγραμμα της ανάπτυξης των μικρών νησιών που ψηφίστηκε διά περιφοράς ηλεκτρονικής ψήφου στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ανδρεάδου Άννη – Η αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις τροφίμων και ποτών στη διάρκεια του 2ου εξάμηνου του 2023.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 30 Ιουλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ