«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για την 17η Ιουλίου 1912, επέτειο 111 χρόνων της Ικαριακής επαναστάσης.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το πρώτο δρομολόγιο της αστικής συγκοινωνίας που θα εξυπηρετεί κατοίκους και επισκέπτες της πρωτεύουσας από Δευτέρα έως και Σάββατο.

Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος – Ο υποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για την ιδιαίτερη προσοχή που απαιτείται από όλους, λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς στα νησιά μας.

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής Εκπαίδευσης των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Σάμου για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου των μαθητών που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Ανατολικής Σάμου χαρακτήρισε κοροϊδία τις μειώσεις εισιτηρίων από πλευράς ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Δεμερτζή Πένη – Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις υποψηφιότητες που αφορούν στην αρχηγία του κόμματος και τις διαδικασίες που οδηγούν προς το συνέδριο.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την ομιλία του, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, όπου ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδο του συνδυασμού του «Συμμαχία Πολιτών» στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, αρμόδιος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών για την ολοκλήρωση και εξέλιξη έργων σε Κοινότητες του Δήμου.

Μανάβης Νίκος – Ο περιφερειακός σύμβουλος για τη συμμετοχή στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του συνδυασμού «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» με κάλεσμα συμπόρευσης προς άλλες δυνάμεις και αγωνιστές της αριστεράς.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την έναρξη της αστικής συγκοινωνίας και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού σε περιοχές της Κοινότητας όπως στο Ποταμάκι από όπου επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και ο ίδιος.

Δρακόπουλος Γιάννης – Ο γνωστός ηθοποιός του τηλεοπτικού σίριαλ «Το σόι σου» για την θεατρική παράσταση «Μέχρι τελικής πτώσεως!» που απόλαυσαν οι θεατές στο Πυθαγόρειο και στο Καρλόβασι.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τα συμπληρωματικά έργα στον τουριστικό (παλαιό) λιμένα Βαθέος και την εξέλιξη των έργων σε περιοχές του νησιού.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την ονομασία του συνδυασμού που ηγείται και θα λάβει μέρος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Νικολού Μανώλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβάσου για την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στις οποίες τόνισε ότι δεν θα λάβει μέρος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Αλέξανδρου Λυμπέρη.

Βακίρη Μένη – Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Όρμου Μαραθοκάμπου «Άγιος Νικόλαος» για την επιτυχία που σημειώνει το φεστιβάλ «Γυαλού» και τις εκδηλώσεις που ακολουθούν μετά την ολοκλήρωση του μουσικού μέρους.

Γιαννουλόπουλος Ηλίας – Ο εμπνευστής του Gaggou Movie Nights για τις εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού που εκτός των προβολών επιλεγμένων ταινιών έχουν εμπλουτιστεί με βραδιές μουσικής καθώς και βιβλιοπαρουσίασης.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου για τις πυρκαγιές που ταλαιπωρούν για ακόμη μια χρονιά τη χώρα μας καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα το περιβάλλον.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για το διήμερο εκδηλώσεων στην πλατεία Πυθαγόρα στο πλαίσιο των φετινών «Γιορτών Κρασιού» που διοργανώνει ο Δήμος.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια», που διανύει το 17ο έτος του, για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αυγούστου.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για το «Open City» και τις προετοιμασίες των φετινών εκδηλώσεων.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 23 Ιουλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ