«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 11 Απριλίου 2021:

 Μαθιός Κώστας – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Λέκκας για την επιβολή περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στο χωριό, από τις 6 π.μ. του Σαββάτου της 3ης Απριλίου, λόγω εντοπισμού θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την περίπτωση της Λέκκας εξηγώντας πως οδηγηθήκαμε στην απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά, για την επιβολή περιοριστικών μέτρων στην Κοινότητα.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την κατάσταση που επικρατεί, 5 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7 Ρίχτερ, που δημιούργησε πολύ μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής.

Μπαθρέλλος Παναγιώτης / Μιαούλης Γιώργος – Ο Πύραρχος, νέος διοικητής της Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Σάμου και ο Αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, μιλούν με αφορμή τη δωρεά από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, ενός μη επανδρωμένου τηλεκατευθυνόμενου μικρού αεροσκάφους (drone).

Χατζημιχάλης Γιώργος – Ο διευθυντής συμβολαίων Αιγαίου της TUI αναφέρεται στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η εξέλιξη της πανδημίας στη φετινή τουριστική περίοδο.

Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μιλά για την τριήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Σάμο από 1-3 Απριλίου.

Καζάκου Αγγέλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την έναρξη κατεδαφίσεων επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων, μετά τη σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020, τις διαδικασίες χρηματοδότησης και τα χρονοδιαγράμματα.

Ανεζινιώ Σταμούλη – Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου για την εξέλιξη των ελέγχων των κατοίκων της Κοινότητας Λέκκας, για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού, αλλά και τη συνέχιση των εμβολιασμών για την αντιμετώπιση της Covid-19.

Κουρσουμπάς Δημήτρης – Ο αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου για την πρόσφατη επίσκεψή του στη Σάμο.

Φουντουλάκος Σπύρος / Βαρμαξίζης Αντώνης – Δύο μέλη του νεοσύστατου συλλόγου Εστίασης-Καφέ και Διασκέδασης Πυθαγορείου μιλούν για την εκ νέου συζήτηση που ξεκίνησε, όσον αφορά τις πέργκολες και την τυχόν απομάκρυνσή τους από τη χερσαία ζώνη του λιμένος Πυθαγορείου καθώς και για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στην αποκατάσταση του παλαιού λιμένα Πυθαγορείου, μετά τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου, διά μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη, 7 Απριλίου.

Σπανός Χρήστος – Ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της Dodekanisos Seaways για την έναρξη των δρομολογίων της εταιρείας που συνδέει τα νησιά του νομού μας με τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την ορκωμοσία νέας ιατρού-ακτινολόγου, την εξέλιξη αντιμετώπισης της πανδημίας και την 3η ασθενή που μεταφέρθηκε από τη Λέρο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σάμου με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού.

Θαλασσινός Θαλασσινός – Ο π. νομάρχης και 2 φορές βουλευτής Σάμου (2004, 2007) για την αποδοχή της πρότασης να αναλάβει τοπικός συντονιστής των διαδικασιών για την αποκατάσταση της Σάμου μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Τζάρας Νίκος – Ο ταμίας του Δ.Σ. Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την άφιξη και διάθεση από τα φαρμακεία του νησιού, των τεστ αυτοδιάγνωσης κορωνοϊού (self-tests), για μαθητές και εκπαιδευτικούς, σε πρώτη φάση.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τις εξελίξεις στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εν μέσω πανδημίας, των συνθηκών και των εμποδίων που δημιούργησε στην εκπαιδευτική κοινότητα ο σεισμός των 7 Ρίχτερ.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 11 Απριλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ