«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023:

 Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για το περιστατικό πυρκαγιάς στην περιοχή Μεγάλη Λάκα Καρλοβάσου το μεσημέρι της Κυριακής, 9 Ιουλίου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου απηύθυνε συγχαρητήριο μήνυμα προς τους εθελοντές πυροσβέστες αλλά και σε όλους όσοι έλαβαν μέρος για τον γρήγορο έλεγχο της πυρκαγιάς της 9ης Ιουλίου στο Καρλόβασι.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση της 7ης Ιουλίου όπου συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου αλλά και η έναρξη δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο π. αντιπεριφερειάρχης Σάμου, π. πρόεδρος της Κοινότητας Κουμεΐκων και επί σειρά ετών πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου γνωστοποίησε τη συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου.

Χούμας Γιάννης – Ο εμπνευστής των Αγώνων Δρόμου «Μιλτιάδης Χούμας» για την άκρως επιτυχημένη, 6η κατά σειρά διοργάνωση των αγώνων, την Κυριακή, 9 Ιουλίου, στη Χώρα.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως την 31η Αυγούστου.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» του Δήμου Ανατολικής Σάμου χαρακτηρίζει αργοπορημένη τη δημοτική αρχή με αφορμή θέματα που ήρθαν προς συζήτηση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο (7/7), όπως ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για το αίτημα του συλλόγου προς τον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις των αμπελουργών αφού σχεδόν το 60% της φετινής παραγωγής στη Σάμο έχει «χτυπηθεί» από περονόσπορο.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, στην απώλεια δεκάδων κυβικών μέτρων νερού στους Μυτιληνιούς.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», μιλώντας για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε ότι η δημοτική αρχή απαξιώνει τη δημοτική συγκοινωνία.

Χατζημιχάλης Γιώργος – Ο διευθυντής Συμβολαίων της TUI για την τουριστική κίνηση ενώ πλησιάζουμε στην κορύφωση του φετινού καλοκαιριού.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου εκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Δεμερτζή Πένη – Το στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου για την ανακοίνωση υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου για την αρχηγία του κόμματος και οι διαδικασίες που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για τη Γιορτή Κρασιού της 16ης Ιουλίου στον αύλειο χώρο του Μουσείου Οίνου στο Μαλαγάρι.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο για τα 2 μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στην κατάσβεση της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022, στο Παλαιοχώρι Μαραθοκάμπου, περιγράφει τις συνθήκες που επικρατούσαν και οδήγησαν στην πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. αντιδήμαρχος του ενιαίου Δήμου Σάμου και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του καθώς και τη γνωστοποίηση του προγράμματος που έχουν επεξεργαστεί, εκείνος και οι συνεργάτες του, για κάθε τομέα ξεχωριστά.

Καραβασίλης Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για δράση μελών του τμήματος γύρω από θέματα ενημέρωσης προστασίας των πολιτών σε συνθήκες καύσωνα.

Βαρβούνης Μανόλης – Ο καθηγητής Λαογραφίας, διευθυντής του Εργαστηρίου Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας και κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για το νέο του βιβλίο με τίτλο: «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός και Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια αμφιβαλλόμενη σχέση».

Γιαννουλόπουλος Ηλίας – Ο εμπνευστής του Gaggou Movie Nights για τις φετινές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν επτά νύχτες αντί τριών που ίσχυε μέχρι πέρυσι, στο χρονικό διάστημα από 20 έως 27 Ιουλίου στην παραλία της Γάγκου.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για την τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση της Ναυμαχίας της Σάμου και τις εκδηλώσεις των φετινών «Γιορτών Κρασιού».

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τα προβλήματα της περιοχής, την έναρξη αστικής συγκοινωνίας αλλά και θετικές εξελίξεις που αφορούν το Άνω Βαθύ.

Κιουλάφας Αλέξανδρος – Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σάμου για το ανανεωμένο με νέα μέλη διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΣ που συγκροτήθηκε σε σώμα την 5η Ιουλίου.

Τρικηριώτου Ευαγγελία – Η εκπαιδευτικός, αποσπασμένη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σάμου για την παρουσίαση του βιβλίου (δεύτερη εκδοτική προσπάθεια της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου), με τίτλο: «Σάμος, μια μέρα… 65 διηγήματα για τη Σάμο».

Παναγιώτου Αντώνης – Ο εκπαιδευτικός που θα παρουσιάσει τη βραδιά Ουρανογραφίας που διοργανώνει για δεύτερη φορά ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου (ΕΟΠΣΣ), τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, στις 21:00, στο μνημείο Ιερολοχιτών, στο Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 16 Ιουλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ