«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 09 Ιουλίου 2023:

Αρμάος Ιάκωβος-Αντώνιος – Ο πολιτικός επιστήμονας και επικοινωνιολόγος, επικεφαλής και ιδρυτής της εταιρείας «efrata» για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου και την επόμενη μέρα στην οκτακομματική Βουλή που προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία.

Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για την πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής, 30 Ιουνίου, πλησίον της Κοινότητας Μυτιληνιών.

Αναγνώστου Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ και Φίλων «Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος» για τις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ που δημιουργήθηκαν στον χώρο του δημοτικού πάρκινγκ της Κοινότητας Πυθαγορείου, πλησίον του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την αναβολή της συνεδρίασης του οργάνου λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε περιοχή των Μυτιληνιών την Παρασκευή, 30 Ιουνίου.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την πυρκαγιά στους Μυτιληνιούς.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την ολοκλήρωση των εργασιών στα Αυλάκια, την ασφαλτόστρωση σε όλο το πλάτος του δρόμου όπου τοποθετήθηκε το ειδικό πλέγμα και η αφαίρεση των φωτεινών σηματοδοτών που ταλαιπώρησαν επί μακρό χρονικό διάστημα τους οδηγούς που κινούνταν στην εθνική οδό Σάμου – Καρλοβάσου.

Δεμερτζή Πένη – Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις διαδικασίες στο κόμμα που βρίσκονται σε εξέλιξη μετά την αποχώρηση από την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Αγγελής Νίκος – Ο υποδιευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Σάμου για την υλοποίηση καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων των «Μαυρογένειο» ΕΠΑ.Λ. Σάμου, Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σάμου και του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου.

Βαρβούνης Μανόλης – Ο καθηγητής Λαογραφίας, κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για τα 29α «Παύλεια» στη διάρκεια των οποίων τιμήθηκε πανηγυρικά από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Βαλεοντή-Δεμερτζή Αγγελική – Η πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Η Ομόνοια» για την εκδήλωση Γιορτής Πατέρα και Μητέρας που διοργάνωσε ο σύλλογος στην πλατεία του χωριού.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντησή του με το νέο υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο ο οποίος ανέλαβε τις αρμοδιότητες της ΔΑΕΦΚ (Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών).

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την εξ αναβολής συνεδρίαση του οργάνου στην οποία προστέθηκαν περισσότερα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Νικολαΐδης Τάσος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου για την συνεχώς αυξανόμενη κίνηση Τούρκων τουριστών προς το νησί μας και τα δρομολόγια των πλοίων της Dodekanisos Seaways που έχουν αναβαθμίσει τη σύνδεση της Σάμου με τα Δωδεκάνησα.

Χαραλαμπίδης Γιάννης – Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το 11ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ψηφιακής Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας DigiBus2023.

Παυλίδης Βασίλης – Ο μέχρι πρόσφατα υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την απόφασή του να μην κατέλθει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως επικεφαλής της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ αλλά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΑΝΑΣΑ του νυν δημάρχου Γιώργου Στάντζου.

Χούμας Γιάννης – Ο εμπνευστής και δημιουργός των αγώνων δρόμου «Μιλτιάδης Χούμας» που φέτος πραγματοποιείται η 6η διοργάνωση στη Χώρα με αγώνες έξι χιλιομέτρων και ενός χιλιομέτρου.

 Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά ο οποίος δήλωσε ότι: «Το χωροταξικό της Σάμου θα έχει οριστικά τελειώσει πριν το 2025».

Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για την απορροφητικότητα στο ΕΣΠΑ, που έφερε την Περιφέρεια στην 5η θέση, από την 12η που βρίσκονταν, την ολοκλήρωση του έργου στα Αυλάκια και την ανακοίνωση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου στις οποίες θα είναι και πάλι υποψήφιος περιφερειάρχης με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο».

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για την διαδικτυακή μετάδοση, για πρώτη φορά, των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και τα ζητήματα τα οποία εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούν στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και την έναρξη δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας.

Γεωργούδης Μιχάλης – Ο μηχανικός, πρόεδρος του Επαγγελματικού Συλλόγου Κοκκαρίου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την έλλειψη ικανής ποσότητας και πίεσης του νερού ύδρευσης στην περιοχή.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, αρμόδιος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών για την κατάσταση με το νερό στην περιοχή Κοκκαρίου, αποτέλεσμα της μείωσης ποσοτήτων νερού στην πηγή της «Μάνας» Κοκκαρίου.

Βογιατζής Κώστας – Ο αντιδήμαρχος Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Εγκαταστάσεων Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συμμετοχή της Σάμου στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες που διεξάγονται στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τη δυνατότητα ένταξης στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας όσων εθελοντικών ομάδων δεν έχουν ενταχθεί σε αυτό μέχρι σήμερα.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 09 Ιουλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ