«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 02 Ιουλίου 2023:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο επανεκλεγείς βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για το νικηφόρο αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου όσον αφορά τη Ν.Δ.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε το κόμμα του στην εκλογική περιφέρεια Σάμου και την πρώτη θέση στο νησί της Ικαρίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Βαρδαρός Λεωνίδας – Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΚΚΕ, για τη νίκη του κόμματός του στην Ικαρία και τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κούρταλης Κωνσταντίνος – Ο τομεάρχης Σάμου της Ν.Δ. για την επικράτηση της Ν.Δ. με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ και τα εκλογικά αποτελέσματα της 25ης Ιουνίου.

Κονδύλης Δημήτρης – Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων για το συγχαρητήριο του συλλόγου προς τον επανεκλεγέντα βουλευτή Σάμου και τη δημιουργία, στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις συνεχείς αναφορές των διεθνών ΜΜΕ, και όχι μόνο, στο νησί μας, καθώς και τις εκδηλώσεις που έρχονται στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για την τοποθέτηση κωδικών QR (Quick Response), στην πλατεία Πυθαγόρα αλλά και σε καταστήματα που δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να λάβει άμεσα στο κινητό του χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες για τη Σάμο.

Λάνδρος Χρίστος – Ο φιλόλογος, π. προϊστάμενος του Ιστορικού Αρχείου Σάμου και μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού «Απόπλους», για τη συγκέντρωση υλικού, έως τον Σεπτέμβριο, ώστε να εκδοθεί επετειακό τεύχος του περιοδικού αφιερωμένο στην συγγραφέα Άλκη Ζέη, με αφορμή το 2023 που έχει χαρακτηριστεί ως έτος «Άλκης Ζέη».

Καλατζή Μαίρη – Η υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου «Kosmos» για τη διοργάνωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα στη Σάμο.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ψήφιση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Ανατολικής Σάμου και την έγκριση δρομολογίων Αστικής Συγκοινωνίας πόλεως Σάμου, 2 θέματα που εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ής Ιουνίου.

Παυλίδης Βασίλης – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις τελικές αποφάσεις του, που θα ανακοινώσει τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, για την κατάρτιση ή μη συνδυασμού και την περίπτωση συνεργασίας.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα θέματα της συνεδρίασης της 30ής Ιουνίου.

Ροκοπάνος Νίκος – Ο γραμματέας του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Ο Μέλισσος» για το Σκακιστικό Φεστιβάλ 2023 που διεξήχθη στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου από 27 έως 29 Ιουνίου.

Κελεσίδης Γιάννης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΚΚΕ(μ-λ) για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κακλαμάνης Νίκος – Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την παραίτηση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα και την επόμενη μέρα μετά τις συνεχείς ήττες του κόμματος σε εκλογικές διαδικασίες.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την έναρξη λειτουργίας 3 νέων χώρων στάθμευσης στην πόλη της Σάμου και τα ζητήματα ύδρευσης.

Λουκίσσας Φώτης – Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας με αφορμή την εκδήλωση ενημέρωσης για τις δυνατότητες του σχολείου.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος για τη συνάντηση που πραγματοποίησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σάμου, κατόπιν πρόσκλησης του αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη, όπου συζητήθηκε η χρήση του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου».

Καπιωτάς Μιχάλης – Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθημάτων που εξετάστηκαν οι μαθητές στις πανελλήνιες εξετάσεις 2023.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του ΕΟΣΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου) για την μεγάλη αποδοχή που έχουν τα κρασιά της Σάμου στην αγορά της Νότιας Κορέας και την πρόσφατη συμμετοχή του ΕΟΣΣ στην τριήμερη έκθεση οίνου που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για την ολοκλήρωση της θητείας του ως Β διοικητής του Ελληνικού Ρόταρυ.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 02 Ιουλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ