«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023:

Βακιντής Χρήστος – Ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Ελαιοτριβέων Σάμου, μέλος της οργανωτικής επιτροπής που οδήγησε στην διοργάνωση ημερίδας, από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, για τον πρωτογενή τομέα και τη σύνδεσή του με τον τουρισμό εμπειρίας που διεξήχθη το Σάββατο, 10 Ιουνίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Δρούλιας Σωτήρης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας για την 3ωρη στάση εργασίας λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών και την μοναδική γιατρό που υπηρετεί σε αυτό.

Πετρίδης Γιάννης – Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Σάμου για το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ανάσης Νίκος – Ο φιλόλογος των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Σάμου για το μάθημα της Ιστορίας, που με τα μαθήματα Φυσικής και Οικονομίας ολοκλήρωσαν τον κύκλο εξεταζόμενων μαθημάτων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Μαυρίδου Μαρία – Η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την υποστελέχωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου κατά 40%.

Σπανός Χρήστος – Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Dodekanisos Seaways για την εξέλιξη των δρομολογίων της εταιρείας με τα ταχύπλοα καταμαράν και το «Παναγιά Σκιαδενή» ενώ διανύουμε τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για την φιλοξενία 30 sommelier με αστέρια Michelin οι οποίοι αποκάλεσαν την επίσκεψή τους στο νησί μας ως «οινική εμπειρία ζωής».

Κτίστου Ματρώνη – Η π. διευθύντρια του Πνευματικού Ιδρύματος Σάμου «Νικόλαος Δημητρίου» για την τελετή εγκαινίων της ανακαίνισης των χώρων του Λαογραφικού Μουσείου του Ομίλου «Δόρυσσα».

Παπαβασιλείου Νίκος – Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ) Σάμου για την παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του κόμματος και το ψηφοδέλτιο για τον νομό Σάμου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο «Σάμος».

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο επανεκλεγείς βουλευτής Σάμου στις εκλογές της 21ης Μαΐου και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, καθηγητής Καρδιολογίας για την επίσκεψη των τ. υπουργών κ.κ. Στέλιου Πέτσα και Βασίλη Κικίλια (που τελικά ακυρώθηκε λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου στην θαλάσσια περιοχή της Πύλου).

Ευστρατίου Βάσω – Η διευθύντρια των εργαστηρίων και του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σάμου για την 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Χαριλάου Ειρήνη – Η νέα διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρλοβάσου για την έναρξη των διαδικασιών που σχετίζονται με την προσφορά θέσεων μαθητείας από ιδιώτες για το σχολικό έτος 2023 – 2024.

Σκάλκος Γιάννης – Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» για την επίσκεψή του στη Σάμο στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για την υπογραφή σύμβασης δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση του πρώην πεδίου βολής (παλαιό ΚΥΤ) που συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Νικολάου Νανά – Η γενική γραμματέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Βαθύ και Εύδηλο με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο που σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Πύλου.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της 14ης Ιουνίου.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, π. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας για το ναυάγιο στην Πύλο και τα ζητήματα υγείας που απασχολούν τα νησιά μας.

Αμυρσώνης Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ανατολικής Σάμου για το παλαιό ΚΥΤ στο Βαθύ.

Βακίρη Μένη – Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Όρμου Μαραθοκάμπου «Ο Άγιος Νικόλαος» για τις εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ «Γυαλού» που θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως το φθινόπωρο.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου απαντά για το έργο κατασκευής προσήνεμου μόλου λιμένος Όρμου Μαραθοκάμπου που σε δημοσιεύματα γίνεται αναφορά για την απένταξή του.

Δεμερτζή Πένη – Η υποψήφια βουλεύτρια Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το ναυάγιο της Πύλου και την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στη Σάμο με ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νίκου Μπίστη.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, περιφερειακός σύμβουλος και π. αντιδήμαρχος ενιαίου Δήμου Σάμου για το παλαιό ΚΥΤ στο Βαθύ, τη δημιουργία σφαγείου, την αστική συγκοινωνία και τον βιολογικό της πρωτεύουσας.

Καραβασίλης Μιχάλης – Ο νέος πρόεδρος Σαμιακού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το περιστατικό απουσίας απινιδωτή στο Πυθαγόρειο.

Τσακός Κωνσταντίνος – Ο σκηνοθέτης της φετινής θεατρικής παράστασης που ανεβάζει το Θεατρικό Εργαστήρι του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Φίλων Μαραθοκάμπου Σάμου που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, γεμίζοντας από κόσμο σε κάθε παράσταση την αίθουσα του συλλόγου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 18 Ιουνίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ