«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023:

 Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την κατασκευή Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίας Παρασκευής όπου η εταιρεία SICAP S.A. είναι ο ανάδοχος του έργου.

Τσιμπίδης Θεόδωρος – Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» για την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου, αρμόδιος μεταξύ άλλων και για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού, για το «4ο Tour de Samos» και τους αγώνες δρόμου «6ο Τρόπαιο Λυκούργος Λογοθέτης».

Χατζηδημητρίου Γιώργος – Ο διευθυντής του «Ομίλου Δόρυσσα» και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου για τη δράση καθαρισμού παραλίας από εργαζόμενους του ομίλου με αφορμή την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

 Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου της Ν.Δ., καθηγητής Καρδιολογίας, για τις κομματικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Άγιο Κήρυκο και στον Εύδηλο Ικαρίας.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την επισκευή βλάβης στην περιοχή πάνω από το Νοσοκομείο και την εξεύρεση ποσού για την επανέναρξη των εργασιών στο πρώην ξενοδοχείο «Ξενία».

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την προεκλογική περίοδο που διανύουμε και τα ζητήματα υγείας που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών μας.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την προεκλογική περίοδο και την άνοδο του ΠΑΣΟΚ μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 21ης Μαΐου.

 Παρασκευής Δημήτρης – Ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την εξέλιξη της Covid-19 και την προσοχή που απαιτείται από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της χώρας.

Τσαμήτρου Ιφιγένεια – Η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μυτιληνιών για την εκδήλωση με θέμα: «Σέβομαι τη διαφορετικότητα» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 2 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών, παρουσία του διευθυντή του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, καθηγητή Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνου Φίλη.

Μαρούπας Βαγγέλης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΚΚΕ για την κοινή δήλωση των 3 υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο Νομό Σάμου με αφορμή δηλώσεις του τ. υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Σιγανός Μάνος – Ο πολιτικός μηχανικός, ανάδοχος του έργου ανακατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου των Γυμνασίων πόλεως Σάμου για την εξέλιξη των εργασιών.

Νιτοδάς Γιώργος-Κατσίλης Αντώνης-Βελώνης Μιχάλης – Οι καθηγητές των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Σάμου για τα μαθήματα των Ομάδων Προσανατολισμού Πληροφορικής, Χημείας και Λατινικών, που διαγωνίσθηκαν οι μαθητές των Γενικών Λυκείων, στα πλαίσια των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 που συνεχίζονται.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για την εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΕΠ Σάμου στο Πυθαγόρειο, το βράδυ της Κυριακής, 11 Ιουνίου, όπου θα μιλήσουν οι 3 υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, Χριστόδουλος Στεφανάδης, Βασιλική Ευστρατίου και Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Βέττας Γιάννης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου της «Ελληνικής Λύσης» για την προεκλογική περίοδο και την αλλαγή που υπήρξε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Επτακοίλη Τασούλα – Η συμπατριώτισσά μας δημοσιογράφος, που επιμελείται και παρουσιάζει την δημοφιλή εκπομπή ζωοφιλίας από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ2 «Πλάνα με ουρά», για τα 3 επεισόδια που αφορούν τη Σάμο και θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται από την Κυριακή, 11 Ιουνίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 11 Ιουνίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ