«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 03 Ιουνίου 2023:

Κακλαμάνης Νίκος – Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, π. υποψήφιος βουλευτής Σάμου (εκλογές Ιουλίου 2019), για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Καρράς Βαγγέλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος θεμάτων Πολιτικής Προστασίας, για τη σύσκεψη της 31ης Μαΐου στο νέο δημαρχιακό κτίριο Πυθαγορείου με θέμα τον «Δεκάλογο Σωτηρίας των Δασών», παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ευαγγέλου Ευθύμιος – Ο εκπαιδευτικός και χοροδιδάσκαλος για την εκδήλωση παραδοσιακών χορών «Χορεύοντας από τη Θράκη ως τη Σάμο», με διοργανωτή τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου, τη συμμετοχή συλλόγων της Σάμου και του Σαμιακού παραρτήματος του Λυκείου Ελληνίδων.

Κρόκος Παναγιώτης – Ο πρόεδρος του Vespa Club Σάμου για την 7η χρονιά συμμετοχής του νησιού μας στην φιλανθρωπική δράση για τον καρκίνο του προστάτη «The Distinguished Gentleman’s Ride».

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την υπογραφή σύμβασης που αφορά στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας περιοχών του Δήμου με ποσό που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για την υπογραφή σύμβασης βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Ανατολικής Σάμου που δεν περιλαμβάνει σημαντικές περιοχές καλλιεργειών σε περιοχές του Καρβούνη.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τους διορισμούς εκπαιδευτικών, που επαναλήφθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά, και την κατάσταση που βρίσκονται τα σχολεία.

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής Εκπαίδευσης των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» για την επίθεση χάκερς στη διάρκεια των ενδοσχολικών εξετάσεων των μαθητών των ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ.

Κάρλας Μανώλης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την μη υπαγωγή στο 4ο επιστημονικό πεδίο του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου παρά τις εκκλήσεις των καθηγητών προς το Υπουργείο Παιδείας.

Αρμάος Ιάκωβος-Αντώνιος – Ο πολιτικός επιστήμονας και επικοινωνιολόγος, επικεφαλής και ιδρυτής της εταιρείας «efrata», για τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, την επόμενη μέρα των κομμάτων και τη συμπεριφορά εκλογικού σώματος και πολιτικών από τη μεταπολίτευση έως σήμερα.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την επίσκεψη στη Σάμο του καθηγητή Διεθνών Σχέσεων και διευθυντή του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Κωνσταντίνου Φίλη.

Ανάσης Νίκος – Ο φιλόλογος των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Σάμου για την πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων και το μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Γενικής Παιδείας που διαγωνίσθηκαν οι μαθητές των ΕΠΑ.Λ.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανατολικής Σάμου για τα ζητήματα αγροτικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή με αφορμή την πρόσφατη υπογραφή σύμβασης βελτίωσής της.

Θάνου Σοφία – Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Ανατολικής Σάμου για το πιλοτικό πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία» για το οποίο η καταληκτική ημερομηνία ετήσιων ενδιαφερομένων είναι η 11η Ιουνίου.

Σβορώνου Αγγέλα – Η φιλόλογος των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Σάμου για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στο οποίο διαγωνίσθηκαν οι μαθητές των ΓΕ.Λ., δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Τρικεριώτου Λίτσα – Η εκπαιδευτικός για τη δωρεά 213 παιδικών βιβλίων από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σάμου προς την Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείου Σάμου.

Κελεσίδης Γιάννης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΚΚΕ(μ-λ) για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και τη συμμετοχή του κόμματός του στην εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου με λιγότερους υποψηφίους στα ψηφοδέλτια.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 28 Μαϊου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ