«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο με τραυματισμό αλλοδαπού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/05), στο οδικό δίκτυο Πυθαγορείου –  Ηραίου στη Σάμο.

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 28 Μαϊου 2023

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για την επανεκλογή του και τη νίκη της Ν.Δ. με τη μεγάλη διαφορά των 20 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την ήττα του κόμματός του στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Τζίχας Κώστας – Ο εκπρόσωπος Τύπου της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών και την αύξηση της δύναμης του κόμματός του αλλά και την πρωτιά που πέτυχε στην Ικαρία.

Βακεντής Μανώλης – Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) Ανατολικής Σάμου για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των 40 ποσοστιαίων μονάδων που σημείωσε η Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές.

Γαΐτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές και την ανοδική πορεία του κόμματός του.

Βέττας Γιάννης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου της «Ελληνικής Λύσης», που αναδείχθηκε νικητής στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του στη Σάμο μιλά για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.

Ευστρατίου Βάσω – Η υποψήφια βουλευτής Σάμου της Ν.Δ. που τερμάτισε δεύτερη στο ψηφοδέλτιο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στην πρώτη συμμετοχή της σε εθνικές εκλογές.

Δεμερτζή Πένη – Η υποψήφια βουλεύτρια Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τα αίτια της ήττας στο κόμμα της.

Βαρδαρός Λεωνίδας – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΚΚΕ, πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό, για την πρωτιά του ΚΚΕ στην Ικαρία και το αποτέλεσμα των εκλογών που έφερε μεγαλύτερη αύξηση της δύναμης του κόμματός του.

Κάρλας Μανώλης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη μεγάλη διαφορά που δημιουργήθηκε μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Χατζηκωνσταντής Γιάννης – Ο νομικός, εκπρόσωπος Τύπου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Σάμου της Ν.Δ. για την εντυπωσιακή νίκη του κόμματος σε πανελλαδικό επίπεδο και την διατήρηση της έδρας στο Νομό με την επανεκλογή Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου απαντά στην καταγγελία της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή» για παράνομη κοστολόγηση των λογαριασμών ύδρευσης.

Ρίτσου Έρη – Η συμπατριώτισσά μας συγγραφέας για την εκλογή της στον Βόρειο Τομέα Αθηνών του ΚΚΕ.

Αμουργιανός Κώστας – Ο πρώτος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το αποτέλεσμα των εκλογών και την συνεχιζόμενη αύξηση της δύναμης του κόμματός του.

Καπιωτάς Μιχαήλ – Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την έναρξη των απολυτήριων εξετάσεων των μαθητών ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ. ενώ ακολουθούν οι εξετάσεις μαθητών Γυμνασίου και οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.

Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, που εδρεύει στη Σάμο, για την έναρξη της επίσκεψής του στη Ρόδο, την πρόσφατη ολοκλήρωση της περιοδείας του στην Κρήτη και το διήμερο ταχύρρυθμης εκπαίδευσης των εθελοντών πυροσβεστών Σάμου στα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου στις 13 και 14 Μαΐου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη βελτίωση του εσωτερικού οδικού δικτύου της πρωτεύουσας για το οποίο αυξήθηκε το ποσό στο 1.300.000 €.

Καριώτογλου Παύλος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Σάμου για την διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία όσον αφορά το αίτημα υποψηφίων σε βουλευτικές, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Μαυρίκης Μανώλης – Ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Σάμου για το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής Dentist Pass που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και αφορά παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Παπαβασιλείου Νίκος – Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ) στη Σάμο για το αποτέλεσμα των εκλογών και την καταγγελία του κόμματός του για την ύπαρξη ψηφοδελτίων σε εκλογικά τμήματα της Σάμου που αφορούσαν την εκλογική περιφέρεια Λέσβου.

Τρυπάκης Τάσος – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου με την «Εθνική Δημιουργία Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη» για το πολύ χαμηλό ποσοστό του κόμματος στις εθνικές εκλογές που οδήγησε σε απόφαση μη συμμετοχής στον δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών και σε παραίτηση από την προεδρία του Θάνου Τζήμερου.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για την έκθεση ζωγραφικής του συμπατριώτη μας ζωγράφου, με διεθνή αναγνώριση, Χρίστου Κουτσουρά στο Πυθαγόρειο.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για την τελετή ορκωμοσίας των βουλευτών που εκλέχθηκαν την 21η Μαΐου, την εκλογή προέδρου της Βουλής και το εκ νέου κλείσιμο του Κοινοβουλίου που θα οδηγήσει στον δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Δρούγος Αθανάσιος – Ο διεθνολόγος – στρατιωτικός αναλυτής για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία που διεξάγονται την Κυριακή, 28 Μαΐου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Σάμο και την εκπόνηση μελετών για ιερούς ναούς που υπέστησαν βλάβη στη διάρκεια του σεισμού της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Λουκίσσας Φώτης – Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας για την έναρξη των εγγραφών και τον τρόπο λειτουργίας και διδασκαλίας του Σχολείου σε Βαθύ και Καρλόβασι.

Κουτσουράς Χρίστος – Ο διεθνούς φήμης συμπατριώτης μας ζωγράφος για την πορεία του στη Γερμανία και τις Η.Π.Α. με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής που θα φιλοξενήσει έργα του στο Art Space Pythagorion του ιδρύματος Schwarz, έως τις 25 Ιουνίου, αποτελώντας τη δεύτερη έκθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα του από το 2001.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 28 Μαϊου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ