«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 07 Μαϊου 2023:

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Υπουργείων, Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και Μητρόπολης Σάμου για την εκπόνηση μελετών αποκατάστασης 6 Ιερών Ναών της Σάμου στους οποίους σημειώθηκαν σοβαρές ζημιές στη διάρκεια του σεισμού των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος – Ο υποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για την επίσημη έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου που θα διαρκέσει από την 1η Μαΐου έως την 31η Οκτωβρίου 2023.

Βακεντής Μανώλης – Ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Σάμου της Ν.Δ. για την παρουσίαση των 3 υποψηφίων βουλευτών Σάμου του κόμματος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αιολίς» το Σάββατο, 29 Απριλίου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εργασίες αποκατάστασης αγωγού ύδρευσης στην περιοχή «Τρεις Εκκλησίες».

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Σάμου του κόμματος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ανατολικής Σάμου το Σάββατο, 29 Απριλίου.

Πυργιώτης Μανώλης – Ο διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου για την επιτυχία που σημειώθηκε στην Αθήνα, στο Βιβλιοπωλείο «Ιανός», στην βιβλιοπαρουσίαση του τόμου με 65 διηγήματα για τη Σάμο που τιτλοφορείται: «Σάμος, μια μέρα…», αποτελώντας ακόμη μία εκδοτική προσπάθεια της Δημόσιας Βιβλιοθήκης.

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου για την Ημέρα Καριέρας που διοργανώθηκε από την Ύπατη Αρμοστεία στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου και για τις φετινές εξελίξεις όσον αφορά την τουριστική σεζόν 2023.

Τζίχας Κώστας – Ο εκπρόσωπος Τύπου της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ για τις συναντήσεις των υποψηφίων βουλευτών Σάμου και την τρέχουσα θεματολογία στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ασημακοπούλου Άννα-Μισέλ – Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. με αφορμή τις εθνικές εκλογές στη χώρα μας και πως αυτές σχολιάζονται από συναδέλφους της άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχή του Κοκκαρίου, πλησίον των εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της 3ης Μαΐου.

Χατζηκωνσταντής Γιάννης – Ο νομικός, εκπρόσωπος Τύπου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. σχολιάζοντας τη θεματολογία που επικρατεί και μας οδηγεί στην κάλπη των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ψιλοβίκος Άρης – Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την αναβίωση του Συλλόγου Σαμίων Θεσσαλονίκης «Ο Πυθαγόρας» και τις αρχαιρεσίες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο οποίο εκλέχθηκε πρόεδρος.

Βακεντής Μανώλης – Ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Σάμου της Ν.Δ. για την ολοκλήρωση του κύκλου συναντήσεων των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο., με τους υποψηφίους βουλευτές Σάμου του κόμματος, αυτή τη φορά με τον καθηγητή Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Μαμουλή Αλίκη – Η εκπαιδευτικός για το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης «Αμοίρου Οδύσσεια», που σκηνοθέτησε η ίδια, από την Θεατρική Ομάδα του «Πυθαγορείου» Γενικού Λυκείου Σάμου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην ενεργοποίησή του.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την ανακήρυξη σε επίτιμο δημότη του καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Μανόλη Βαρβούνη και τις εκδηλώσεις για την Ύψωση Σημαίας της Σαμιακής Επανάστασης που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 7 Μαΐου, στην Πλατεία 8ης Μαΐου Μεσαίου Καρλοβάσου.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τη σύσκεψη, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Σάμου, έχοντας ως θέμα την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου 2023, παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη με αφορμή την επίσκεψή του, στις 6 Μαΐου, σε Ικαρία και Σάμο.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων για τη δωρεά παιχνιδιών προς την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής Εκπαίδευσης των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» της Σάμου για την εκδήλωση που αφορά στην προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις και τον επαγγελματικό προσανατολισμό που διεξάγεται την Κυριακή, 7 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 07 Μαϊου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ