«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Μια ήδη πετυχημένη διοργάνωση το ‘Samos Dance Project’ που πέρυσι τον Ιούνιο ξεκίνησε στη Σάμο με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, θα

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 30 Απριλίου 2023:

Μπελαβίλας Νίκος – Ο καθηγητής Πολεοδομίας και Ιστορίας της Πόλης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για Όλους» του Δήμου Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την πρότασή του περί δημιουργίας σχεδίου ανασυγκρότησης στην περιοχή του Άνω Βαθέος που επλήγη σοβαρά στη διάρκεια του σεισμού των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για τα έργα υποδομών στα νησιά της Περιφέρειας με αφορμή την ομιλία του στο 1st Ergo Forum 2023.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για το ζήτημα που έχει προκύψει με την συνεχιζόμενη καθυστέρηση του έργου στα Αυλάκια.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος γύρω από το ακανθώδες ζήτημα της παιδικής κακοποίησης.

Νικολαΐδης Τάσος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου και ναυτιλιακός πράκτορας για την μεγάλη έλευση Τούρκων τουριστών στη Σάμο στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καθώς και τα έργα στον λιμένα Πυθαγορείου.

Θυμιανίδη Μπριγκίτα – Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου για τη συνέχιση του προγράμματος στείρωσης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η φιλόζωη Melanie Reissmann που φιλοξενεί 70 σκυλιά σε περιοχή του Καρλοβάσου.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα κυρίαρχα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του οργάνου τη Δευτέρα, 24 Απριλίου.

Κονδύλη-Πανουράκη Μαρία – Η δημοτική σύμβουλος, γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου και τ. πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την ανεξαρτητοποίησή της.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τις εκλογές ανάδειξης, εκ νέου, προέδρου της Κοινότητας μετά τη συμμόρφωση του υπουργείου Εσωτερικών σε απόφαση του ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας), που έκρινε αντισυνταγματικό τον τρόπο εκλογής προέδρου και συμβούλων, που είχε ψηφίσει η Ν.Δ. το 2019, για Κοινότητες άνω των 300 κατοίκων και αφορά την τρέχουσα θητεία, έως 31 Δεκεμβρίου 2023.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πρόσληψη συμβασιούχων άνω των 55 ετών που συζήτησε και αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανούσης Μιχάλης – Ο καθηγητής Α΄ βαθμίδας, πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη και αφορά στην βιωσιμότητα του τμήματος τα επόμενα χρόνια μετά τη συνεχιζόμενη φθίνουσα πορεία εισακτέων φοιτητών.

Μπουρνιάς Παντελής – Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Απόδημου Ελληνισμού για την ενημέρωση προς Ελληνοαμερικανούς και Έλληνες για συνταξιοδοτικά θέματα, από το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα, στις 10 Μαΐου για τη Σάμο και στις 12 Μαΐου για την Ικαρία.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για το ζήτημα του απαράδεκτου κόστους των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που έφερε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 24ης Απριλίου.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για το άνοιγμα στο κοινό, του Μουσείου Οίνου του ΕΟΣΣ, από την Τρίτη, 2 Μαΐου.

Θάνου Σοφία – Η υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ανατολικής Σάμου για το πρόγραμμα δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας για την οστεοπόρωση.

Παπαβασιλείου Νίκος – Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ(μ-λ) για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στον νομό Σάμου.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για τα προβλήματα των εργαζομένων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο ξενοδοχείο «Αιολίς».

Γαϊτανής Γιώργος  – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Επτακοίλη Γιούλη – Η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η Καθημερινή» για την έκδοση του τόμου συλλογής 65 διηγημάτων για τη Σάμο με τίτλο «Σάμος, μια μέρα…» που έχει προλογίσει η ίδια και η παρουσίασή του στην Αθήνα, την Παρασκευή, 28 Απριλίου, στο Βιβλιοπωλείο «Ιανός».

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής εκπαίδευσης των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» στη Σάμο για την εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 7 Μαΐου, στις 10:45 π.μ. στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 30 Απριλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ