«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 09 Απριλίου 2023:

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» για τα ερωτήματα που έθεσε στη δημοτική αρχή Δήμου Ανατολικής Σάμου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Μαρτίου, όπως το ζήτημα των εργασιών στο γήπεδο Μυτιληνιών και τη διπλοδρόμηση της οδού Καλλιστράτους στην πόλη της Σάμου.

Βαλκαμλής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου απαντά με παρέμβασή του στα όσα αναφέρθηκαν περί δακοκτονίας και την εμπλοκή του Δήμου, από τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ για την εκδήλωση που διοργανώθηκε το Σάββατο, 1η Απριλίου, στο ξενοδοχείο «Αιολίς», για τα ζητήματα Υγείας με κεντρική ομιλήτρια την Ελένη Μπάγια, ιατρό παθολόγο, μέλος του Τμήματος Υγείας & Πρόνοιας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Βολακάκης Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για το δοκιμαστικό δρομολόγιο που πραγματοποίησε ταχύπλοο σκάφος της Dodekanisos Seaways την 26η Μαρτίου στον Όρμο Μαραθοκάμπου καθώς και για την προετοιμασία των επαγγελματιών του τουρισμού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου στην ευρύτερη περιοχή.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου μιλά με αφορμή το άρθρο του «Το Δημόσιο Νοσοκομείο και το ‘’δικαίωμα επιλογής’’ στην περίθαλψη».

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο Β΄ διοικητής Ελληνικού Ρόταρυ και ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για τη δωρεά ενός επαγγελματικού βενζινοκίνητου μηχανήματος θρυμματισμού κλαδιών-φύλλων προς τον Σύλλογο Βλαμαρής Σάμου με σκοπό την ευαισθητοποίηση αναφορικά με την προστασία των Δασών.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Σάμου για τις κινητοποιήσεις στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Σάμου, στο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Σάμου, με αφορμή την παρουσία αξιολογητή στα σχολεία τις προηγούμενες ημέρες και γενικότερα το ζήτημα της αξιολόγησης στους εκπαιδευτικούς.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνάντηση δημάρχου Γιώργου Στάντζου, προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Κολλάρου και όλων των αντιδημάρχων με θέμα την προσπάθεια συκοφάντησης του Δήμου και υπηρεσιακών στελεχών του.

Μαρούπας Βαγγέλης – Ο γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τη συμμετοχή του συλλόγου στο πανσαμιακό συλλαλητήριο της 6ης Απριλίου, που αφορά το ζήτημα των ελλείψεων στο Νοσοκομείο Σάμου.

Μανδουραράκης Γιάννης – Ο εκπαιδευτικός, σκηνοθέτης της παράστασης «Φυλακισμένες», που ανεβάζει φέτος η Θεατρική Ομάδα Σάμου.

Σπανός Χρήστος – Ο πλοιοκτήτης, πρόεδρος της Dodekanisos Seaways για την κατοχύρωση της γραμμής, που εξυπηρετούσε τα προηγούμενα χρόνια το «Νήσος Κάλυμνος», από το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Παναγιά Σκιαδενή» με τη δυνατότητα μεταφοράς 600 επιβατών και 120 οχημάτων, αποτελώντας σημαντική αναβάθμιση για τη συγκεκριμένη δρομολογιακή γραμμή.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του ΕΟΣΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου) για τη συνεργασία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης με τον συνεταιρισμό για τη δημιουργία των πρώτων ελληνικών κρασιών Kosher Mevushal.

Χατζηκωνσταντής Γιάννης – Ο νομικός, πρώην πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, για το ζήτημα περί συκοφαντικής επίθεσης που δέχεται, όπως υποστηρίζει η δημοτική αρχή, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και στελέχη του.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τον μεγάλο αριθμό κενών εκπαιδευτικών που υπάρχουν στα νησιά του νομού μας.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για το ερώτημα που έθεσε προς τη δημοτική αρχή, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης Απριλίου, για το αν θα λειτουργήσει στην ώρα του το Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο Ηραίον.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 09 Απριλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ