«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021:

Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σχολιάζει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την έγκριση παραχώρησης του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου» στο «Ερευνητικό Ινστιτούτο για την Μακροζωία» καθώς και το θέμα του νέου «Συμφώνου Μετανάστευσης».

Βογιατζής Δημήτρης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων, ως μέλος της Επιτροπής για το κλείσιμο και την μελλοντική χρήση του χώρου όπου σήμερα βρίσκεται το ΚΥΤ στο Βαθύ.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων, αφού η Σάμος βγήκε από την κατηγορία «Πολύ Υψηλού Κινδύνου» και βρίσκεται σε αυτή του «Υψηλού Κινδύνου», όσον αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Ανατολικής Σάμου «η Σάμος αλλάΖΕΙ», εξηγεί γιατί αποφάσισε να μην παραστεί στη συνάντηση που διεξήχθη στο δημαρχείο με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, τον δήμαρχο κ. Γιώργο Στάντζο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Τσινιάς Δημήτρης – Ο αντιπλοίαρχος, λιμενάρχης Σάμου για τη συμμετοχή του Λιμεναρχείου στα 200 χρόνια από την επέτειο έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης με την έκδοση έγχρωμου φυλλαδίου και την τοποθέτηση θεματικής πινακίδας στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Σάμου στην πρωτεύουσα.

Κακαγιάννης Αντώνης – Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου για τις 8 πρώτες προκατασκευασμένες σχολικές αίθουσες διδασκαλίας που τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου. Το Δημοτικό Σχολείο Πυθαγορείου, μαζί με άλλα σχολεία, υπέστησαν ζημιές από την σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου.

Γιάννης Σπιλάνης – Νίκος Μανάβης – Οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι αναφέρονται στην πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, όπου ένα από τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης  ήταν το νέο σύμφωνο Μετανάστευσης

Βαλής Μάνος – Εκτός του ανοίγματος στην τουριστική αγορά του Ισραήλ, που επιχειρείται το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου, εξηγεί τα νέα δεδομένα με την εξέλιξη της πανδημίας και τι πρέπει να αναμένουμε για τη νέα τουριστική περίοδο.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου εκφράζει τους προβληματισμούς και τα εύλογα ερωτήματα που δημιουργούνται για τα περίφημα self tests κορωνοϊού  που, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, θα αρχίσουν να διατίθενται δωρεάν στις αρχές Απριλίου από τα φαρμακεία και θα δίνουν δικαίωμα χρήσης από κάθε πολίτη που διαθέτει ΑΜΚΑ, έως 4 φορές το μήνα.

Τζίχας Κώστας – Ο επικεφαλής του Δημοτικού συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη στη Σάμο, με σκοπό την επίσκεψη στο ΚΥΤ στη θέση «Ζερβού» και τη συνάντησή του με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Κομνηνάκα Μαρία – Η βουλευτής Νομού Λέσβου του ΚΚΕ για την ερώτηση που κατέθεσαν, μαζί με τους συναδέλφους της Διαμάντω Μανωλάκου και Μανώλη Συντυχάκη, προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ρωτώντας αν θα υπάρξει ρύθμιση-μέριμνα για ποσόστωση στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους σεισμόπληκτους μαθητές της Σάμου.

Βαλσαμίδης Γιάννης – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου, αρμόδιος για θέματα καθαριότητας, με αφορμή την απόκτηση 3 νέων οχημάτων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», εξηγεί τις επόμενες κινήσεις που θα αυξήσουν τις δυνατότητες για καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες του Δήμου στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητας.

Γιαννουλόπουλος Ηλίας – Ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου και πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου σχετικά με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για το «Επικούρειο» Πολιτιστικό Κέντρο, περί της χρήσης του με την προτροπή «Να μη χαθεί άλλη μία ευκαιρία για τους επιχειρηματίες της πόλης».

Κάϊλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια προβολής της Σάμου, μέσα από εκθέσεις, όπως η 1η Virtual Διεθνής Τουριστική Έκθεση «Greek Panorama», και όχι μόνο.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο Σαμιακής καταγωγής δημοσιογράφος, προϊστάμενος έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων της ΕΡΤ, μιλά για τις εκδηλώσεις της επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και τις εικόνες που «ταξίδεψαν» τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε και μέσω διαδικτύου την Κυριακή 28/03 στις 10:00… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ