«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 02 Απριλίου 2023:

Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος – Ο υποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, που εδρεύει στη Σάμο, για τις πρόσφατες επισκέψεις του σε υπηρεσίες και κλιμάκια Τήνου, Άνδρου, Μυκόνου, Ικαρίας και Σάμου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για το δοκιμαστικό δρομολόγιο ταχύπλοου πλοίου της Dodekanisos Seaways στον λιμένα Όρμου Μαραθοκάμπου, την Κυριακή, 26 Μαρτίου, παρουσία του γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και του πλοιοκτήτη, προέδρου της εταιρείας Χρήστου Σπανού.

Βέττας Γιάννης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου της «Ελληνικής Λύσης» για τις επισκέψεις του στο Νοσοκομείο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για τη προσοχή που απαιτείται σε αγροτικές εργασίες όταν διανύουμε περίοδο ισχυρών ανέμων και τα περιστατικά έναρξης πυρκαγιών που είχαμε στην Ικαρία και στην Καλλιθέα.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης όταν θα προσεγγίζει ταχύπλοο πλοίο της Dodekanisos Seaways τον Όρμο Μαραθοκάμπου.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την εξαιρετική εκδήλωση που διοργανώθηκε την 25η Μαρτίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου».

Μητσοτάκης Κυριάκος – Ο πρωθυπουργός για την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών (21η Μαΐου), την οποία ανακοίνωσε στη διάρκεια συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου όπου ένα από τα κυρίαρχα θέματα, ήταν η επαναφορά διπλοδρόμησης της οδού Καλλιστράτους, από το Νοσοκομείο Σάμου έως την παραλία Γάγκου.

Μπουρνούς Γιάννης – Ο βουλευτής Λέσβου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει και συζητήθηκε στη Βουλή αναφορικά με τις πολύμηνες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ενεργοποίηση της επίσημης σελίδας του στο facebook και τις επισκέψεις και συναντήσεις που πραγματοποιεί ο συνδυασμός του.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επίσκεψη του π. υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού στη Σάμο και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του νομού το βράδυ της Τετάρτης, 29 Μαρτίου.

Βρυνιώτη Βάσω – Η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου και υποψήφια βουλευτής Σάμου του ΚΚΕ για την κοινή σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου Σάμου και του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ όπου συζητήθηκαν οι πρόσφατες κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών.

Κιουλάφας Γιώργος – Ο διοικητικός σύμβουλος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συλλόγου Σάμου για την πρόσφατη έκθεση «ProWein 2023»  που πήρε μέρος ο ΕΟΣΣ με τα κρασιά του, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Κάρλας Μανώλης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική για την επίσκεψη του π. υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και τον λιμένα Όρμου Μαραθοκάμπου με αφορμή το δοκιμαστικό δρομολόγιο ταχύπλoου πλοίου της Dodekanisos Seaways.

Βακάκης Νίκος – Ο ιδιοκτήτης της Οινοποιίας Vakakis Wines για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τη συνάντηση που προκάλεσε ο ίδιος, όπου με την παρουσία των δύο δημάρχων της Σάμου, κ.κ. Γιώργου Στάντζου και Αλέξανδρου Λυμπέρη, συζητήθηκε το μείζον ζήτημα της λειψυδρίας αλλά και την εξέλιξη έργων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στη Σάμο.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο δημοτικός σύμβουλος, π. πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για τις γεωτρήσεις δειγματοληψίας που θα διεξαχθούν στον λιμένα Βαθέος και αφορούν την ολοκλήρωση των μελετών για το master plan της πρωτεύουσας.

Βαλκαμλής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εργασίες ανακατασκευής δρόμου στη Χώρα, το κόψιμο ευκαλύπτων στον οικισμό του Ηραίου και τη συνέχιση του έργου περιφερειακού δρόμου Πυθαγορείου.

Δεμερτζή Ελπινίκη (Πένη) – Η εκπαιδευτικός, υποψήφια βουλευτής Σάμου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις επισκέψεις στις μονάδες υγείας του νησιού από τον π. υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 02 Απριλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ