«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την παράταση ενός έτους στη χορήγηση ενοικίου-συγκατοίκησης των σεισμόπληκτων της Σάμου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την επιτυχία που σημείωσε η άσκηση ετοιμότητας «Σεισίχθων 2023» που πραγματοποιήθηκε με 3 διαφορετικά σενάρια στην πόλη της Σάμου.

Βέττας Γιάννης – Ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου της «Ελληνικής Λύσης» για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Λιμεναρχείο Σάμου.

Καραβασίλης Μιχάλης – Το μέλος της τριμελούς επιτροπής του Σαμιακού Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την εκδήλωση «Πράξεις… με περιεχόμενο που χαρίζουν Ζωή».

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη διενέργεια αυτοψιών ελέγχου δομικής τρωτότητας των κτιρίων του Δήμου από κλιμάκιο μηχανικών.

Ανδρεάδου Άννη – Η αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου για τη συμμετοχή των νησιών της Περιφέρειας στην έκθεση «Food Expo 2023».

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την παράταση ενός έτους στη χορήγηση ενοικίου-συγκατοίκησης των σεισμόπληκτων του νησιού μας.

Δήμητρα Τριβέλα, Στέλλα Κομιανού & Ευαγγελία Λυκουρίνου – Οι καθηγήτριες-φιλόλογοι του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου για την κυκλοφορία έντυπης έκδοσης του σχολικού περιοδικού «Μονοκοντυλιά».

Παπαβασιλείου Νίκος – Το μέλος του ΚΚΕ (μ-λ) για την ψήφιση του νομοσχεδίου που ίσως ανοίξει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Δεμερτζή Πένη – Η εκπαιδευτικός, υποψήφια βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επίσκεψη στη Σάμο του π. υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου νομού Σάμου την Τετάρτη, 29 Μαρτίου.

Θάνου Σοφία – Η υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Υγείας Δήμου Ανατολικής Σάμου για την διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια».

Μαρούπας Βαγγέλης – Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, εκπαιδευτικός και υποψήφιος βουλευτής Σάμου, για την επίσκεψή του και τις συναντήσεις του με εργαζομένους που πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Σάμου.

Βαρβούνης Μανόλης – Ο καθηγητής Λαογραφίας, κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την ανακήρυξή του ως αντεπιστέλλοντος μέλους της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου, στο «Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου (27 Μαρτίου).

Τρυπάκης Τάσος – Ο χημικός-μηχανικός, υποψήφιος βουλευτής Σάμου με την «Εθνική Δημιουργία», τον εκλογικό συνασπισμό των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για τη σημασία του εορτασμού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την εθνική παλιγγενεσία της 25ης Μαρτίου 1821.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για την επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση γαστρονομίας που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με τον ΕΟΤ στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας την Τετάρτη, 22 Μαρτίου.

Δρούλιας Σωτήρης – Ο γιατρός, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας για την απεργιακή τους κινητοποίηση με αφορμή την επαναφορά του ζητήματος, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, για μετακίνηση παιδιάτρου από το Νοσοκομείο Ικαρίας προς το Νοσοκομείο Σάμου.

Φτυνογιάννη Γεωργία – Το μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών για το ζήτημα που έχει προκύψει με ανάπηρο παιδί στο οποίο έχει διακοπεί, εδώ και 9 μήνες, το επίδομα το οποίο λάμβανε.

Λουκίσσας Φώτης – Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας για την πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρου Λυμπέρη, και τη 16χρονη λειτουργία του σχολείου σε Βαθύ και Καρλόβασι.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 26 Μαρτίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ