«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023:

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την κατάσταση στο ίδρυμα όσον αφορά τις ελλείψεις ειδικοτήτων ιατρών και την πρόσφατη ορκωμοσία πνευμονολόγου, η οποία όμως, λόγω χρήσης γονικής άδειας ανατροφής τέκνων, θα επιστρέψει στο τέλος του έτους που διανύουμε.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτιλιακών Πρακτόρων Νομού Σάμου για την έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο (ITB-Berlin, 7-9 Μαρτίου), που δημιούργησε αισιοδοξία για το τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα μας, και τη Σάμο, για το 2023 ενώ ήδη υπάρχει θετική τάση και για το 2024.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για την επίσκεψή του στην περιοχή του ΧΥΤΑ όπου βρίσκεται το προσωρινό καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την εκδήλωση που σημείωσε επιτυχία και διοργάνωσε ο Δήμος την 12η Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Τριανταφύλλου Νίκος – Ο διευθυντής του ΔΙΕΚ (Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης) Σάμου για την εκπαίδευση καταρτιζόμενων στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ καθώς και για την επίσκεψη στο χώρο λειτουργίας του αυτοκινούμενου εξομοιωτή πυρκαγιών του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή Μαλαγαρίου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την παρουσία του Δήμου στη Σαουδική Αραβία, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας, στα πλαίσια της 1ης Συνάντησης των «Best Tourism Villages».

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας για την ορκωμοσία μόνιμης αναισθησιολόγου, με βαθμό διευθυντή, που θα καλύψει το σοβαρό κενό που είχε δημιουργηθεί στη δυνατότητα διενέργειας χειρουργείων.

Μπριγκίτα Θυμιανίδη – Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου για τους ανεξήγητους θανάτους σκύλων, σε χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων, στην περιοχή των Μύλων από άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία.

Καλογερής Δημήτρης – Το μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Μαραθοκάμπου για την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), στην πόλη της Σάμου, για τις βλάβες και τις καταστροφές που σημειώνονται στην περιοχή τους από συχνές διακοπές και πτώσεις τάσης του ρεύματος.

Καρράς Βαγγέλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την επίσκεψη και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες μαθητές από τη Γερμανία, στα πλαίσια ανταλλαγής μεταξύ των Δήμων Greifswald και Ανατολικής Σάμου.

Βαλωμένος Μάριος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου για την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Μαρτίου, που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Πνευματικάκης Γιάννης – Ο πολιτικός μηχανικός, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) για τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον βουλευτή Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν το Τεχνικό Επιμελητήριο καθώς και το μείζον ζήτημα επιτάχυνσης της αποκατάστασης των σεισμόπληκτων κτιρίων του νησιού.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο Β΄  διοικητής της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ για τη δωρεά 2 ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα καλύψουν ανάγκες του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για το δίωρο κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων με αφορμή την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Μαρτίου σχετικής με το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ειδική γαστρονομική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, την Τετάρτη, 22 Μαρτίου, για την περαιτέρω προβολή του νησιού μας.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για προτάσεις επίλυσης προβλημάτων ώστε να επιτευχθεί η υγειονομική ασφάλεια στα νησιά του νομού μας.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τα έργα και τις ενέργειες του Τοπικού Συμβουλίου, 28 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Πυργιώτης Μανώλης – Ο διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου για τη νέα έκδοση στην οποία προχώρησε η Βιβλιοθήκη με τίτλο: «Σάμος, μια μέρα… 65 διηγήματα για τη Σάμο».

Σαραντίδης Ανέστης – Το μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για την προβολή της ελληνικής ταινίας «Τα Δάκρυα του Βουνού», που θα προβληθεί την Κυριακή, 19 Μαρτίου, στις 19:30, στην αίθουσα αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, στη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν ο σκηνοθέτης και ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, αρμόδιος για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, την οποία μπορείτε να την ακούσετε λίγα λεπτά μετά το τέλος της ραδιοφωνικής ανασκόπησης.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 19 Μαρτίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ