«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ για την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών Σάμου του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 4 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Αθηνάδης Λεωνίδας – Ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Τομέα Συγκοινωνιών Περιφερειακών Ενοτήτων Χίου & Σάμου για τις ενημερωτικές εκδηλώσεις, σε Βαθύ και Καρλόβασι, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Χαραλαμπίδης Γιάννης – Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τα Εργαστήρια Διαδικασίας Επιχειρηματικής Ανακάλυψης.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου για τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» Γιάννης Σπιλάνης, και ο ίδιος, με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» για την καταψήφιση του προϋπολογισμού 2023 του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για τη συμμετοχή τους στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που αφορούν το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Δρούλιας Σωτήρης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας για τις κινητοποιήσεις των μελών του συλλόγου και κατοίκων του νησιού που διαμαρτύρονται και αρνούνται να υπάρξει προσωρινή μετακίνηση παιδιάτρου από το Νοσοκομείο Ικαρίας προς το Νοσοκομείο Σάμου.

Ευστρατίου Βάσω – Η γιατρός, διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σάμου για τη μεγάλη ανταπόκριση που υπήρξε στην εθελοντική αιμοδοσία, αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, σε πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για την αποστολή του Δήμου στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου, την «ITB – Berlin», που άνοιξε τις πύλες της στη γερμανική πρωτεύουσα στις 7 Μαρτίου.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο Ικαριακής καταγωγής π. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας για το ζήτημα της τυχόν μετακίνησης παιδιάτρου από το Νοσοκομείο Ικαρίας στο Νοσοκομείο Σάμου και τις συνεχείς ελλείψεις σε κενά ειδικοτήτων γιατρών.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων και παρκίδων στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη καθώς και το σπάσιμο κεντρικού αγωγού στην παραλιακή οδό προς Μαλαγάρι με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν εγκαταστάσεις συμπολίτη μας.

Κοζώνης Τάσος – Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για το κλείσιμο των φαρμακείων, με ομόφωνη απόφαση των μελών του συλλόγου, για τη συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση της 8ης Μαρτίου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Σάμου και οργανωτική γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ για την απεργιακή κινητοποίηση της 8ης Μαρτίου.

Βολακάκης Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου, υπεύθυνος θεμάτων Τουρισμού, για τη συμμετοχή του Δήμου στην κορυφαία έκθεση τουρισμού, την «ITB – Berlin».

Νούλας Γιώργος – Ο νομικός και διεθνολόγος για την ομιλία του προς τους συνοριοφύλακες της χώρας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την εκπαίδευση στελεχών και εθελοντών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αυτοκινούμενο εξομοιωτή συνθηκών πυρκαγιάς «Fire Dragon».

Μισιρλής Γιάννης – Ο Σαμιακής καταγωγής, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών για το πολύνεκρο έγκλημα των Τεμπών, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος.

Ανδρεάδου Άννη – Η αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις, με πρόσφατη την «18η ARTOZA 2023».

Κελεσίδης Γιάννης – Ο εκπαιδευτικός για τη συνάντηση- συζήτηση γύρω από το δυστύχημα των Τεμπών, που διοργανώνει το ΚΚΕ (μ-λ) Σάμου στο Καρλόβασι.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 05 Μαρτίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ