«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Μια ήδη πετυχημένη διοργάνωση το ‘Samos Dance Project’ που πέρυσι τον Ιούνιο ξεκίνησε στη Σάμο με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, θα

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 05 Μαρτίου 2023

 Μητροπολίτης Ευσέβιος – Μιλώντας για τη Σαρακοστή αλλά και τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν στην αποκατάσταση των ιερών ναών που υπέστησαν ζημιές στη διάρκεια του μεγάλου σεισμού της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ για τους 3 υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο Νομό Σάμου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη διακοπή του παλαιού δικτύου ύδρευσης των περιοχών της πρωτεύουσας, Δεξαμενή «Ματακίδη» – Πευκάκια – Ταμπάκικα – Παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη έως τον Δημοτικό Κήπο.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου και υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για 12 + 2 μέτρα ώστε η υπέρβαση της νησιωτικότητας να αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης και προόδου στο Αιγαίο.

Νικολού Μανόλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβάσου για το Καρλοβασίτικο Καρναβάλι και τη γενικότερη κατάσταση στην πόλη.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την κατά πλειοψηφία ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων για τα όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία για την πολυτεκνική ιδιότητα.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για την κίνηση στη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων που ολοκληρώθηκαν την 28η Φεβρουαρίου.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Σάμου για την εθελοντική αιμοδοσία εκπαιδευτικών μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την καταψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» για τον σχεδιασμό ανάπτυξης στη Σάμο και στα νησιά της Περιφέρειας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε στο πουθενά…».

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για το τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που ανακοίνωσε ο σύλλογος μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Καραγιαννίδης Γιώργος – Ο Σαμιώτης διακεκριμένος καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών.

Τριάντης Γιάννης – Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας σχολιάζει με αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Αθηνάδης Λεωνίδας – Ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, και του Τομέα Συγκοινωνιών Περιφερειακών Ενοτήτων Χίου και Σάμου για το διήμερο Εργαστηρίων Διαδικασίας Επιχειρηματικής Ανακάλυψης που διοργανώνει η Περιφέρεια με τη συμβολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε Βαθύ και Καρλόβασι.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Ανατολικής Σάμου για την απόφασή του να συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

Βρυνιώτη Βάσω – Η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου, υποψήφια βουλευτής Σάμου του ΚΚΕ για την αποστολή αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την πρόσφατη Γενική Συνέλευση και την απόφαση διεξαγωγής της Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στο νησί της Σύρου.

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής Εκπαίδευσης των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Σάμου για την διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Εξαρτησιογόνες Ουσίες και Εφηβεία» με ομιλητή τον ψυχίατρο ψυχοθεραπευτή Νικόλαο Πάγκαλη.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 05 Μαρτίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ