«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Στεφανής Βασίλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πύργου για τα πρώτα χιόνια που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Μπονέ Σταυρούλα – Η πύραρχος, διοικήτρια Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου, για τα περιστατικά παρέμβασης της Πυροσβεστικής στη διάρκεια της κακοκαιρίας και την επιτυχία που σημείωσε η άσκηση «Υγρό Πυρ 2023».

Κωστάκης Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πλατάνου για τη χιονόπτωση στο χωριό που παλαιότερα βρίσκονταν σε υψηλότερα επίπεδα.

Τσακουμάκη Φωτεινή – Η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσόγειου για την προσοχή που απαιτείται, κυρίως στα δρομάκια και σοκάκια του χωριού, μετά τις πρώτες χιονοπτώσεις.

Καρράς Βαγγέλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος των θεμάτων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για τις ορεινές Κοινότητες, όπως της Πανδρόσου, όπου σημειώθηκαν χιονοπτώσεις.

Βαλσαμίδης Ιωάννης – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις χιονισμένες περιοχές του Δήμου, όπως της περιοχής των Κοσμαδαίων.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την κατάσταση που επικρατούσε στο νησί, λόγω των καιρικών συνθηκών, των χιονισμένων περιοχών και την προσοχή που απαιτείται από τους κατοίκους και τους οδηγούς οχημάτων.

Αγγέλη Αφροδίτη – Η προσωρινή κοινή διοικήτρια των διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σάμου, Ικαρίας και Κέντρου Υγείας Ευδήλου, για τις νεότερες εξελίξεις στο Νοσοκομείο Σάμου με κυρίαρχο θέμα τη χορήγηση 1.000.000 ευρώ για τις κτιριακές ανάγκες του ιδρύματος.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου», για τις πρόσφατες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου (30/1 στη Σάμο και 2/2 στη Μυτιλήνη), με κυρίαρχα θέματα τη χρήση του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου» και το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο Β΄ διοικητής Ελληνικού Ρόταρυ και ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού ομίλου Σάμου για την εκδήλωση παρουσίασης του πενταετούς κοινωφελούς έργου του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για τις εξελίξεις που αφορούν την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Σάμου και το πρόγραμμα επίσκεψης της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, κας Μίνας Γκάγκα, στη Σάμο, την 9η Φεβρουαρίου.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη συγκέντρωση ειδών προς βοήθεια των σεισμοπαθών Τουρκίας και Συρίας.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Σάμου για το ζήτημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Στεφανής Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου για την τουριστική κίνηση που αναμένεται να κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για το 2023.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για τις απαντήσεις που δεν δόθηκαν, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα, με αφορμή την επίσκεψη και τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο σύλλογος με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, στις 9 Φεβρουαρίου.

Κοτρίδης Παναγιώτης – Ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος, πρώην στέλεχος της ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών), για τις εμπειρίες του από παλαιότερους καταστροφικούς σεισμούς στη γειτονική Τουρκία και τη διαδικασία εμπλοκής της ΕΜΑΚ στις διασώσεις εγκλωβισμένων στα ερείπια συνανθρώπων μας.

Μαυρίκης Μανώλης – Ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Σάμου για την Πανοδοντιατρική απεργία της 10ης Φεβρουαρίου που αφορούσε τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα, τις συντάξεις και άλλα συναφή αιτήματα.

Παχυμανώλης Μανώλης – Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Σάμου για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Σάμου για την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου που αφορά στους πλειστηριασμούς των Funds.

Βαλαμώντης Απόστολος – Το μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για τη συνέχιση των προβολών στην αίθουσα αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ