«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Σάμου και αναπληρωτής γραμματέας Τομέα Νησιωτικής Πολιτικής για την ανάγκη δημιουργίας εξεταστικού κέντρου ΑΣΕΠ στη Σάμο αφού η αρχική ανακοίνωση έκανε αναφορά για 500 εξεταστικά κέντρα στη χώρα αλλά κανένα στη Σάμο.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο Β΄ διοικητής Ελληνικού Ρόταρυ, ιδρυτικός πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Σάμου για την ηλεκτροδότηση του Αγίου Μηνά Δήμου Φούρνων.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τα προβλήματα στις μεταφορές των μαθητών και την κινητοποίηση του συλλόγου στη διάρκεια συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, την 30ή Ιανουαρίου στη Σάμο.

Τσουμάκης Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου για την επίσκεψη μελών του συλλόγου στην Κάλυμνο όπου απέτισαν φόρο τιμής στους ήρωες των Ιμίων καταθέτοντας στεφάνι με αφορμή τα 27 χρόνια από την κρίση των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996.

Βαλεοντή-Δεμερτζή Αγγελική – Η πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου για το ζήτημα του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου» και τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. αντιδήμαρχος ενιαίου Δήμου Σάμου, για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στη Σάμο.

Ψιλοβίκος Άρης – Ο συμπατριώτης μας καθηγητής, του Τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για τις αλλαγές στο περιβάλλον και την κλιματική κρίση.

Αναγνώστος Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία και Φίλων «Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος» για τα 10 χρόνια έκδοσης του περιοδικού «Τα Φτερά του Ίκαρου» και το ζήτημα μεταφοράς μαθητή με ειδικές ανάγκες.

Μιχαηλίδης Τεύκρος – Ο μαθηματικός και συγγραφέας για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Εικασία 3ν+1» στη Σάμο και τον συνδυασμό λογοτεχνίας-μαθηματικών.

Βαλκαμλής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για το συνεχιζόμενο έργο στον λιμένα Πυθαγορείου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα έχει ολοκληρωθεί, ώστε να ξεκινήσουν ομαλά τα δρομολόγια της Dodekanisos Seaways στις 20 Φεβρουαρίου.

Ανδρεάδου Άννη – Η αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου για το ζήτημα μεταφοράς μαθητή με ειδικές ανάγκες, που συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στη Σάμο και τις εκθέσεις που θα λάβει μέρος η Περιφέρεια στη διάρκεια των 2 επόμενων μηνών.

Μανάβης Νίκος – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» για τη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 30ής Ιανουαρίου και τη λύση που προτείνει η παράταξή του για να επιλυθεί το ζήτημα χρήσης του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου».

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για το εξεταστικό κέντρο του ΑΣΕΠ που θα δημιουργηθεί τελικά στη Σάμο ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι εξεταζόμενοι με τη μεταφορά τους και επιπλέον έξοδα στον διαγωνισμό του Μαρτίου.

Κούρταλης Κωνσταντίνος – Ο πρόεδρος του ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) για την επίσκεψή του στη Σάμο και την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα μέλη του Επιμελητηρίου Σάμου.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις αποφάσεις των θεμάτων της συνεδρίασης του οργάνου την 31η Ιανουαρίου.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την σφοδρή κριτική που άσκησε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου.

Έλληνας Δημήτρης – Ο δημοτικός σύμβουλος και σύμβουλος θεμάτων τουρισμού στον Δήμο Ανατολικής Σάμου υπερασπιζόμενος το πρόγραμμα τουριστικής προβολής που αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Ιανουαρίου.

Νούλας Γιώργος – Ο νομικός – διεθνολόγος και ιδρυτικός δικηγόρος της Πα.Δ.Ε.Ε. (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού) για την πρόσφατη πυρκαγιά σε super market Μαραθόκαμπο και τα ζητήματα «μπλε» ανάπτυξης που προωθεί για τα νησιά μας.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς του Δήμου Δυτικής Σάμου προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σάμου, για τυχόν ευθύνες προσώπων που εμπλέκονται στην εκτέλεση και ολοκλήρωση κατασκευής Ανοιχτού Κολυμβητηρίου τύπου Κ1 στο Καρλόβασι και του έργου Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στον Κάμπο Μαραθοκάμπου.

Κουρσουμπάς Δημήτρης – Ο αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου για την πρόσφατη επίσκεψή του στη Σάμο και τις συναντήσεις του με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων του αθλητισμού.

Κυριαζής Γιώργος – Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου για τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Επιμελητήριο και την απόφαση στήριξης μέλους του Επιμελητηρίου, του οποίου πρόσφατα καταστράφηκε η επιχείρησή του από πυρκαγιά.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, που διεξήχθη στη Σάμο και αποφάσισε αναβολή του θέματος χρήσης του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου».

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη διακοπή υδροδότησης της Κοινότητας Μυτιληνιών, λόγω καθαρισμού των δεξαμενών νερού της περιοχής, και για το ζήτημα που έχει προκύψει μεταξύ των 2 Δήμων.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο Β΄ διοικητής Ελληνικού Ρόταρυ, ιδρυτικός πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Σάμου, για την ανοικτή εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Σάμου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ανατολικής Σάμου για τα 5 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου.

Χατζημιχάλης Τάκης – Ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για τις προβολές ταινιών στη διάρκεια του μηνός Φεβρουαρίου στην αίθουσα αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ