«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Παρασκευής Δημήτρης – Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας), αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας-Προληπτικής Ιατρικής, της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την εξέλιξη του κορωνοϊού Covid-19, αυτή την περίοδο στη χώρα μας, την υποπαραλλαγή «Όρθρος» της μετάλλαξης «Όμικρον» του κορωνοϊού, την εποχική γρίπη που ταλαιπωρεί τον πληθυσμό και την προστασία από τις ιώσεις του χειμώνα.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας για την τοποθέτηση μόνιμης παιδιάτρου στο ίδρυμα και τη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης και κάλυψης κενών ειδικοτήτων ιατρών.

Ανδρεάδου Άννη – Η αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε σημαντικές εκθέσεις που θα διεξαχθούν στη διάρκεια Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» θέτοντας το ερώτημα, ποια θέματα που απασχολούν τα νησιά της Περιφέρειας, συζητήθηκαν στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη στις 17 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντικού Κλιμακίου Βαθέος για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Νικολού Μανώλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβάσου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Αρχοντικό Πανέρη όπου στεγάζεται η Κοινότητα.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η απερχόμενη πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τις εκλογές στον σύλλογο, την μη συμμετοχή της μετά από 6 χρόνια στην προεδρία και την έκκλησή της για επίλυση του προβλήματος έλλειψης φαρμάκων που είναι εντονότερο στα ακριτικά νησιά.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την κατάθεση Αναφορών στη Βουλή που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχολεία σε Σάμο και Ικαρία.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα δικαιολογητικά ιδιοκτητών γαιοτεμαχίων πέριξ του παλαιού ΚΥΤ στο Βαθύ, που συγκεντρώνει ο Δήμος, έως την 17η Φεβρουαρίου, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία καθαρισμού της περιοχής.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο Ικαριακής καταγωγής π. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και σύμβουλος θεμάτων πολιτικής Υγείας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τον σύλλογο και αφορούν τη λειτουργία των σχολείων.

Σπανός Χρήστος – Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dodekanisos Seaways για την έναρξη δρομολογίων σύνδεσης Σάμου και Ικαρίας με τα νησιά της Δωδεκανήσου, ενάμιση μήνα νωρίτερα, από τις 20 Φεβρουαρίου.

Βογιατζής Κώστας – Ο αντιδήμαρχος Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Εγκαταστάσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την εξέλιξη των εργασιών στην ανακατασκευή (Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίων πόλεως Σάμου) και την αναβάθμιση στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σάμου, στο Κλειστό Γήπεδο Πυθαγορείου και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της περιοχής.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για το χαμηλό ποσοστό που σημείωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στην απορρόφηση χρημάτων για την εκτέλεση έργων στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Δαδούδης Κωνσταντίνος – Ο υποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι πρόσφατα συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, με έδρα τη Σάμο, για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την κακοκαιρία που δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, το έργο επισκευής πεζοδρομίων της πρωτεύουσας, που είναι σε εξέλιξη, την εξεύρεση χώρων στάθμευσης σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και το ζήτημα επανέναρξης δρομολογίων αστικής συγκοινωνίας που βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την κακοκαιρία, στη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων στην περιοχή των Μανωλατών, χωρίς να χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία καθώς και για την πυρκαγιά που κατέστρεψε mini market στην πλατεία Αγίου Αντωνίου στον Μαραθόκαμπο.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σάμο, τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, όπου πρώτο θέμα έχει τεθεί η χρήση του «Επικούρειου Πνευματικού Κέντρου Σάμου» καθώς και την πρόταση που κατέθεσε στον πρόεδρο του οργάνου για συζήτηση περί του Ειδικού Στρατηγικού Σχεδίου Οικισμού Άνω Βαθέος.

Δανέζης Γιώργος – Ο απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Σάμου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, τη Γενική Συνέλευση και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων.

Χατζημιχάλης Τάκης – Ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για τη συνέχιση των προβολών στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου με 4 προβολές βραβευμένων ταινιών.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ