«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τη συνεχιζόμενη έλλειψη φαρμάκων και την επιβάρυνση με ΦΠΑ στα self και rapid test διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο τουριστικός πράκτορας, γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Νομού Σάμου για την τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης και τα πρώτα θετικά μηνύματα για την τουριστική κίνηση του 2023.

Φτυνογιάννη Γεωργία – Το μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο έργο επισκευής του δρόμου στην περιοχή Ζερβού στον οποίο έχουν σημειωθεί σοβαρές βλάβες κατά τη διάρκεια κατασκευής της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής Σάμου.

Πλατανιώτης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σάμου για τη δωρεά του συλλόγου με 6 σετ ρομποτικής προς τους μαθητές του σχολείου.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την εξομοίωση των πτυχίων των θεατρικών, και γενικότερα των καλλιτεχνικών σχολών μεταλυκειακής εκπαίδευσης, με απλό απολυτήριο Λυκείου.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία ανοίγει το δρόμο για μονιμοποίηση των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου για τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συζητήθηκε η ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας σε αντιδιαστολή με τη Σάμο που δεν έχει αντιμετωπιστεί ανάλογα μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Τριτσινιώτη Μακή – Η πρόεδρος των εργαζομένων Δήμων Σάμου για την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, όλων των Δήμων της χώρας, με αφορμή τον τραγικό θάνατο ανασφάλιστης εργαζομένης στο Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Αμυρσώνης Γιακουμής – Ο γεωπόνος, π. πρόεδρος Κοινότητας Κοκκαρίου για τις βροχοπτώσεις που έχουν σημειωθεί στη Σάμο οι οποίες, μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποφέρει ικανοποιητικά επίπεδα ποσότητας νερού.

Λογοθέτης Μάνος – Ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την απάντηση του Υπουργείου στο ψήφισμα-διαμαρτυρία του Δήμου Δυτικής Σάμου, περί πολιτικής χρηματοδοτήσεων για το μεταναστευτικό, καθώς και για την κατάσταση και τον αριθμό μεταναστών που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο στη Σάμο και στις υπόλοιπες περιοχές που διατηρούν κλειστές ελεγχόμενες δομές.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για το αίτημα προς το Υπουργείο Οικονομικών και ειδικότερα από το Τμήμα Εκτιμήσεων και προσδιορισμού Αξιών του Υπουργείου, για μείωση των αντικειμενικών αξιών σε περιοχές όπου η προσδιορισθείσες αξίες είναι αρκετά υψηλές.

Θυμιανίδη Μπριγκίτα – Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου για τις στειρώσεις ζώων συντροφιάς που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για το «πάρκο τσέπης» που θα δημιουργηθεί στην περιοχή μεταξύ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου.

Μπουρνιάς Παντελής – Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Χωρικού Σχεδιασμού & Περιβάλλοντος και Απόδημου Ελληνισμού για τη διήμερη επίσκεψή του στη Σάμο.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την απάντηση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου μετά το ψήφισμα-διαμαρτυρία του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου για την πολιτική χρηματοδοτήσεων που ακολουθείται γύρω από το μεταναστευτικό.

Βαλκαμλής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την απονομή βραβείου στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, στην κατηγορία Υποδομές & Αστική ανάπλαση / Urban development, με δράσεις που άπτονται της καθημερινότητας των δημοτών, ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο, στη διάρκεια τελετής των βραβείων «Best City Awards» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 16 Ιανουαρίου.

Καπιωτάς Μιχαήλ – Ο διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για τον Αγιασμό για το νέο έτος και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου καθώς και τη μέχρι στιγμής κατάσταση των σχολείων μετά την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για την πρόσφατη, τριήμερη επίσκεψή του στη Σάμο, τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στη Σάμο στις 30 Ιανουαρίου.

Νικολού Μανόλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβάσου για την κατάσταση στην περιοχή και τις προετοιμασίες για το φετινό Καρναβάλι που επιστρέφει μετά τη διακοπή του λόγω κορωνοϊού.

Γιαννουλόπουλος Ηλίας – Ο ταμίας της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για την προβολή ταινίας την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, με δωρεάν είσοδο και τα σχέδια της Λέσχης για την ερχόμενη περίοδο.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ