«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Καπιωτάς Μιχαήλ – Ο διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την επανέναρξη των σχολείων μετά τις διακοπές Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων, εν μέσω έξαρσης των ιώσεων.

Γιοκαρίνης Μανόλης – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων και την κίνηση στην αγορά στη διάρκεια των εορτών.

Βρυνιώτη Βάσω – Η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τη διεξαγωγή του 34 ου Συνεδρίου την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου σχετικά με την ενημέρωση των εθελοντικών ομάδων που είναι ενταγμένες στο Μητρώο Εθελοντικών
Ομάδων Πολιτικής Προστασίας.

Βαλεοντή-Δεμερτζή Αγγελική – Η πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Παγώνδα «Η Ομόνοια» για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή 10 παιδιών, μετά από τη δίχρονη απουσία εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Λέκκα μετά από πλημμελή φύλαξη καύσης στην περιοχή.

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου για τη σύσκεψη με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη που επισκέφθηκε τη Σάμο στις 9 και 10 Ιανουαρίου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» για την προσφυγή κατά απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σχετικής με την τουριστική προβολή των νησιών.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» Δήμου Ανατολικής Σάμου επισημαίνοντας θέματα τα οποία παρουσιάζουν καθυστερήσεις και δεν έχουν λάβει, μετά από πολύμηνες
καθυστερήσεις, τις απαιτούμενες λύσεις.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου για τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 30 Ιανουαρίου, στη Σάμο, όπου μεταξύ των θεμάτων θα συζητηθεί η χρήση του «Επικούρειου
Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου».

Στεφανής Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου για την επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την έντονη βροχόπτωση της Τρίτης, 10 Ιανουαρίου, που δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στις περιοχές ευθύνης του Δήμου.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συμμετοχή μας στην διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης που άνοιξε και πάλι τις πύλες της μετά από απουσία 2 ετών λόγω
πανδημίας κορωνοϊού Covid-19.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο Ικαριακής καταγωγής, π. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και σύμβουλος θεμάτων πολιτικής Υγείας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Δημήτρη Φραγκάκη στη διάρκεια επίσκεψής του στη Σάμο.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη διήμερη επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη στη Σάμο αλλά και τον θάνατο του εκ Χώρας Σάμου, Πατριάρχη πρώην Ιεροσολύμων Ειρηναίου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, με αφορμή την τριήμερη επίσκεψη του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, στη Σάμο, για τα έργα σε εξέλιξη που πραγματοποιούνται αυτή
την περίοδο στο νησί καθώς και αυτά που σύντομα θα εκκινήσουν.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη στο Καρλόβασι και την ανάδειξη θεμάτων όπως οι ιαματικές πηγές Ποταμίου.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για τη συμμετοχή του στη Σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Λάρισα και την πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση των αγροτών που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πρόσφατη εξέλιξη, όπου με απόφαση του υπουργούΕσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, θα υπάρξει μονιμοποίηση των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου ως υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Νούλας Γιώργος – Ο Σαμιακής καταγωγής νομικός, διεθνολόγος και ιδρυτικός δικηγόρος της ΠΑΔΕΕ (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού) για την πρωτοβουλία ύπαρξης πλωτών ασθενοφόρων στα νησιά του νομού μας.

Χατζημιχάλης Τάκης – Ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για την επανέναρξη των προβολών νέων, παλαιών και κλασικών ταινιών στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ