«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021:

Παρασκευής Δημήτρης – Ο Σαμιακής καταγωγής καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), μιλά για την κορύφωση του 3ου κύματος της πανδημίας στη χώρα μας αλλά και για το εμβόλιο της AstraZeneca που δημιούργησε, αρχικά, ανησυχία σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Διονυσίου Γιώργος – Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη λειτουργία του γραφείου της ΔΑΕΦΚ (Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών), που λειτουργεί ο Δήμος στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, για το επόμενο χρονικό διάστημα και στις ημερομηνίες 16,17,22 και 23 Μαρτίου.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για τη λειτουργία των σχολείων Ειδικής Αγωγής, σε Σάμο και Ικαρία, ενώ παραμένουν κλειστά γυμνάσια και λύκεια σε όλη τη χώρα, έως τις 29 Μαρτίου.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο προϊστάμενος έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων της ΕΡΤ και καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» για την προετοιμασία των φετινών εκδηλώσεων που ελπίζει όλα να κυλήσουν ομαλότερα το φετινό καλοκαίρι όσον αφορά τις εξελίξεις με την πανδημία που ματαίωσαν σειρά εκδηλώσεων πέρυσι.

Μουτζούρης Κων/νος – Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για τις δηλώσεις του γύρω από το μείζον θέμα του νέου «Σύμφωνου Μετανάστευσης», που όπως τονίζει ο ίδιος, εγείρει σοβαρό θέμα εθνικής κυριαρχίας.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για το αίτημα του Δήμου Ανατολικής Σάμου που έγινε δεκτό και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με Υπουργική Απόφαση, κατ’ εξαίρεση στην πόλη της Σάμου, μπορεί να ιδρυθεί, πλέον, Λαϊκή Αγορά.

Κουκούλης Φανούρης – Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Δυτικής Σάμου για τις πρώτες προκατασκευασμένες σχολικές αίθουσες που έφτασαν στη Σάμο και τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Κοντακαιίκων.

Ξαγοράρης Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοκάστρου για την επίσκεψη του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργου Στάντζου, στην περιοχή, όπου εξέτασαν από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν ώστε να δρομολογηθούν λύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός Διοικητής Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για τη συνεχόμενη μείωση των ασθενών που νοσηλεύτηκαν στο Τμήμα Covid της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Ο Σεβασμιώτατος για το πνεύμα των ημερών της Σαρακοστής που ήδη διανύουμε.

Διονυσίου Γιώργος – Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για το αίτημα του Δήμου, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, για χρηματοδότηση ύψους 1.500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τις νεότερες εξελίξεις, όσον αφορά τις αποκαταστάσεις ζημιών στην περιοχή του, μετά τη σεισμική δόνηση των 7 Ρίχτερ που έπληξε το νησί μας και ιδιαίτερα το Άνω Βαθύ, στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Μάρκου Στέλιος – Ο εκ των βασικών στελεχών της Θεατρικής Ομάδας Σάμου, που μαζί με άλλους συλλόγους, διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση έγκρισης παραχώρησης του «Επικούρειου» Πολιτιστικού Κέντρου για τη στέγαση του Ερευνητικού Ινστιτούτου Μακροζωίας.

Θάνος Στέλιος – Ο πρώην Δήμαρχος του π. ενιαίου Δήμου Σάμου εξηγεί τα όσα έγιναν στην περίοδο της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου και πως παραχωρήθηκε το κτήριο του πρώην καπνοκοπτηρίου (σήμερα «Επικούρειο» Πολιτιστικό Κέντρο).

Κακλαμάνης Νίκος – Ο συντονιστής της Νομαρχικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου κάνει λόγο για πολιτικό σκάνδαλο, όσον αφορά το θέμα παραχώρησης του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου για τις ανάγκες του Ερευνητικού Ινστιτούτου Μακροζωίας.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε και μέσω διαδικτύου την Κυριακή 21/03 στις 10:00… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ