«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Δαδούδης Κωνσταντίνος – Ο αρχιπύραρχος, αναπληρωτής συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Γερμανία, μεταξύ 8 και 11 Δεκεμβρίου, με πενταμελή αντιπροσωπεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου και επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Γιώργο Στάντζο, όπου συμμετείχε σε συσκέψεις του Δήμου Ζιντελφίνγκεν για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Ψαρά Μαρία – Η ανταποκρίτρια του Star channel και της «Εφημερίδας των Συντακτών» στις Βρυξέλλες, για τις πρώτες εξελίξεις, μετά την αποκάλυψη του αποκαλούμενου σκανδάλου διαφθοράς Qatar Gate και τη σύλληψη της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. αντιδήμαρχος ενιαίου Δήμου Σάμου και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, για τον Βιολογικό της πρωτεύουσας μετά την πρόσφατη κατάθεση προσφορών για την επισκευή και λειτουργία του.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για την πυρκαγιά που σημειώθηκε σε διώροφη οικία, στην περιοχή του Κέδρου.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για τα όσα προβλέπονταν εξαρχής, όσον αφορά τη λειτουργία του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου και τον ρόλο του κτιρίου, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα (30 Σεπτεμβρίου), στον χώρο του Πολιτισμού.

Κουτσοδόντης Γιώργος – Ο π. δήμαρχος Μαραθοκάμπου, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου, για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στα Καύσιμα που ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση την επέκτασή του σε όλα τα μικρά νησιά.

Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για τη συμμετοχή του σε Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από πρόσκλησή του προς τα μέλη της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Η περιορισμένη επαναλειτουργία, και ενώ οι επισκευές συνεχίζονται (μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός της 30ής Οκτωβρίου 2020), του ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνος στην πόλη της Σάμου, με αφορμή τον εορτασμό του αγίου στις 12 Δεκεμβρίου.

Δεμερτζή Πένη – Η οργανωτική γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ για το διήμερο κινητοποιήσεων (14 & 15 Δεκεμβρίου) στους χώρους της Υγείας και της Παιδείας.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για το αίτημα που κατέθεσε προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η Θεατρική Ομάδα Σάμου ώστε να της παραχωρηθεί χώρος χρήσης στο Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου.

Μαλαγάρης Αλέξανδρος – Ο εκπαιδευτής καταδύσεων, ιδιοκτήτης του Κέντρου Καταδύσεων «Samos Sub» για την εκπαίδευση των δυτών της 1ης ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) του Πυροσβεστικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη δωρεάν διανομή ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους της περιοχής και τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Γαρουφαλής Μανόλης – Ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, για τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, ως έναρξη προσπάθειας του Δήμου διoργάνωσης ημερίδας στις αρχές του 2023.

Παπαβασιλείου Νίκος – Ο εκπρόσωπος των «Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών» για την απεργιακή κινητοποίηση της 15ης Δεκεμβρίου, εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κονδύλης Δημήτρης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» για την τρίτη εκδοτική προσπάθεια του συλλόγου, σε διάστημα 2 ετών, και τη συλλογή διηγημάτων «Μπρούνο».

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την εμφάνισή του (για ακόμη μια χρονιά), στη λίστα των Ελλήνων επιστημόνων με 1.441 επιστημονικές εργασίες στον τομέα της έρευνας στην κατηγορία «αριθμός εργασιών από το ‘1960 έως το 2021’ που έχουν αναφερθεί τουλάχιστον μία φορά από άλλους ερευνητές».

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί και τη δημοπράτηση του έργου στο λιμάνι Κοκκαρίου.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη διανομή πακέτων τροφίμων και δώρων σε ωφελούμενες οικογένειες αλλά και την προετοιμασία εκδηλώσεων για τις ημέρες των εορτών.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Δυτικής Σάμου για τις εκδηλώσεις με αφορμή τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Καρλοβάσου.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για τη σύσκεψη με θέματα τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, και τη συνάντηση μελών του συλλόγου με τον βουλευτή Σάμου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου «Ερμής» για την έναρξη του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και την κίνηση στην αγορά την περίοδο που διανύουμε.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ