«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Κάιλα Δέσποινα  – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εκδηλώσεις φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Πυθαγόρα, την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, που σημείωσαν επιτυχία συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του ΕΟΣΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου) για την ανάδειξη του συνεταιρισμού ως «Συλλογική Οργάνωση της Χρονιάς» στο πλαίσιο του θεσμού «Αγρότης της Χρονιάς» που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. αντιδήμαρχος ενιαίου Δήμου Σάμου, για την ενημερωτική συνάντηση που προκάλεσε ο ίδιος ως υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του.

Τσεσμελής Βαγγέλης – Ο εκπαιδευτικός, τ. διευθυντής ΕΠΑ.Λ. Σάμου, για τα ζητήματα που απασχολούν τον χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μετά την ενημέρωση που έλαβαν μέλη του συνδυασμού, με επικεφαλής τον Πάρη Παπαγεωργίου, για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, από την διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, κ. Αλεξία Εμμανουηλίδου.

Αγγελής Κώστας – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπαθαριωτών της Αθήνας για την επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο σύλλογος στην Αθήνα, την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την ψήφιση του νομοσχεδίου περί δευτεροβάθμιας περίθαλψης που προκάλεσε αντιδράσεις από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την εξαίρεση του Δήμου από τις χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για το μεταναστευτικό.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής για τις απαντήσεις που έλαβε από την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετά την Αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος για την απομάκρυνση αμίαντου από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας για τις ελλείψεις αλλά και τις προσπάθειες κάλυψης κενών ειδικοτήτων και τη δημιουργία Οφθαλμολογικού Ιατρείου.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα «Βρεφικά Πακέτα» που παραδόθηκαν σε οικογένειες του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» σε συνεργασία με τον Δήμο μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σάμου και με χρηματοδότηση της τράπεζας Eurobank.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» για το ολοκληρωμένο σχέδιο «γαλάζιας ανάπτυξης» που ζήτησε να υπάρξει στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την εξέλιξη του Covid-19 αυτή την περίοδο και την αναγκαιότητα εμβολιασμού του πληθυσμού με το αντιγριπικό εμβόλιο.

Βολακάκης Δημήτρης -Ο αντιδήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου, υπεύθυνος Τουρισμού, για την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ των Δήμων της Σάμου και του Πολωνικού-Ελληνικού Βιομηχανικού & Εμπορικού Επιμελητηρίου, που υπεγράφη τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Βαρσοβία αλλά και για τη συμμετοχή του Δήμου στο συνέδριο με θέμα: «Διεθνοποίηση οικονομικών και επιστημονικών δεσμών» που διεξήχθη στην πόλη Λόμζα της Πολωνίας.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί αντισυνταγματικότητας του «νόμου Θεοδωρικάκου».

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων για τη συγκέντρωση διάφορων προϊόντων, ενόψει των Χριστουγέννων, που όπως κάθε χρόνο θα διανεμηθούν σε πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για τη συνάντηση που πραγματοποίησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη.

Γιαννούτσος Μανόλης – Ο ιστορικός για τη διαδικτυακή διάλεξη που διοργάνωσε η Ιόνιος Εταιρεία Ιστορικών Μελετών και το Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου με τίτλο: «Μικρασιάτες πρόσφυγες στη Σάμο (1922-1940): Κοινωνική ένταξη, οικονομική δραστηριότητα, πολιτική συμπεριφορά».

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο αξιωματικός του Ιπποτικού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου με αφορμή τις τριήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και την προοπτική δημιουργίας Μνημείου στην περιοχή του παλαιού Λεπροκομείου Σάμου, στον Δήμο Δυτικής Σάμου, (καθώς το Τάγμα του Αγίου Λαζάρου ιστορικά, σχετίζεται με την περίθαλψη αλλά και καταπολέμηση της Λέπρας παγκοσμίως).

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, από την πόλη Sindelfingen (Ζιντελφίγκεν) της Γερμανίας, όπου επισκέφθηκε ως επικεφαλής αποστολής για τη συνέχιση ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο Δήμων, που ξεκίνησε μετά από αδελφοποίηση μεταξύ τους στην περίοδο του ενιαίου Δήμου Σάμου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την κατάθεση προσφορών που αφορούν στην εκτέλεση του έργου που αφορά τον Βιολογικό της πρωτεύουσας.

Καριώτογλου Παύλος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου για τη δημιουργία ιστότοπου, του Πρωτοδικείου Σάμου, που έχει ήδη ενεργοποιηθεί και μπορεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες σε μία σειρά ψηφιακών υπηρεσιών χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στους χώρους του Πρωτοδικείου.

Αγγελής Κώστας – Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων Αθηνών για τη διοργάνωση εκδήλωσης με προσκεκλημένους όλους τους συλλόγους και αδελφότητες των νησιών του Αιγαίου όπου θα γιορταστούν τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Αδελφότητας Σαμίων, τα 110 χρόνια για τα «Ελευθέρια» των νησιών και τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Νούλας Γιώργος  – Ο νομικός-διεθνολόγος για την προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών ώστε οι δανειολήπτες της Σάμου με «κόκκινα» δάνεια, και όχι μόνο, να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στο νησί, συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου σεισμού της 30ής Οκτωβρίου 2022.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ