«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022:

Βολακάκης Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Σάμου για τις επαφές στην Πολωνία, στην Βαρσοβία, και τη συμμετοχή του Δήμου, με δικό του περίπτερο, στην τουριστική έκθεση ταξιδιού «TT Warsaw 2022».

Λογαράς Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμπέλου για την ολοκλήρωση του έργου στο σημείο που είχε δημιουργήσει προβλήματα διέλευσης στο εσωτερικό του χωριού μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Δεμερτζή Πένη – Η αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Σάμου, για την παράσταση διαμαρτυρίας για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς και τη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ νεοδιόριστων, αναπληρωτών και παλαιότερων εκπαιδευτικών, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Ιστορικού Αρχείου Σάμου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.

Παυλίδης Βασίλης – Ο επικεφαλής της παράταξης Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ. – «Μαζί Προοδεύουμε Σταθερά» και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών και όχι μόνο.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για την πρόταση διεξαγωγής συνεδρίου υπό την αιγίδα της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Βορείου Αιγαίου.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής, για την ερώτηση που κατέθεσε, μαζί με 16 βουλευτές του κόμματός του, και αφορά τις περιοχές Natura της Σάμου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για τη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και τα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκειά της για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2022 και την προετοιμασία για την αντιμετώπιση του χειμώνα.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Υγεία που έφερε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 18ης Νοεμβρίου.

Χαρμπής Θεόδωρος – Ο γεωπόνος, υπεύθυνος των εγκαταστάσεων πιστοποιημένης γραμμής παραγωγής ελαιόλαδου «agasto», για τη νέα διάκριση του Agasto Extra Virgin Organic (Ποικιλία Blend).

 Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για τη συνάντηση με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γιώργο Αμυρά και τον δήμαρχο Φούρνων, κ. Δημήτρη Καρύδη, για τη δημιουργία Καταδυτικού Πάρκου στους Φούρνους.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται στο νησί όπως το Αλιευτικό Καταφύγιο Ηραίου, καθώς και για τη διαδικασία που αφορά το Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίας Παρασκευής.

Παπασαλούρος Ανδρέας – Ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών για τη συνάντηση του κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Στέλιου Ξανθόπουλου, του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργου Στάντζου, και του αντιδημάρχου κ. Κώστα Βογιατζή.

Δρούλιας Σωτήρης – Ο γιατρός, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας για το νομοσχέδιο που αφορά την δευτεροβάθμια περίθαλψη το οποίο, όπως τόνισε, θα αποτελέσει το ξήλωμα του δημόσιου συστήματος υγείας.

Αγγελής Κώστας – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπαθαριωτών της Αθήνας και πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων Αθηνών για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στην Αθήνα, στις 4 και 10 Δεκεμβρίου.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο Ικαριακής καταγωγής, π. αναπληρωτής γενικός γραμματέας Υπουργείου Υγείας και σημερινός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για θέματα πολιτικής υγείας, αναφορικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Καλογερής Δημήτρης – Ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Δυτικής Σάμου και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαραθοκάμπου για το ανησυχητικό περιστατικό πτώσης πεύκου στον χώρο που προαυλίζονται οι μαθητές του σχολείου.

Μαρούπας Βαγγέλης – Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για την ανοικτή επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομματική Επιτροπή Αιγαίου του ΚΚΕ, απευθυνόμενη προς το λαό των νησιών του Αιγαίου, τους στρατευμένους, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, που είναι επιφορτισμένοι με την άμυνά τους.

Δεμερτζή Πένη – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου για την πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τη Δώρα Αυγέρη, αναπληρώτρια Τομεάρχη Υγείας, και Πάνο Ρήγα,, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Προγράμματος «Δικαιοσύνη Παντού».

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας Δήμων Δυτικής και Ανατολικής Σάμου με το Πολωνικό – Ελληνικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βαρσοβίας και τις εκδηλώσεις φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Πυθαγόρα.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Δυτικής Σάμου για την προβολή του εξαιρετικού, βραβευμένου ντοκιμαντέρ, «Το ταξίδι του σύμπαντος», που έχει γυριστεί στη Σάμο.

Φραγκούλης Κώστας – Ο συμπατριώτης μας σκηνοθέτης για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου στη Σάμο, της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του με τίτλο: «Γυάλα», που ήδη έχει προγραμματισθεί η προβολή της στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2023.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ