«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022:

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, του Δήμου Ανατολικής Σάμου, για τη δράση της Unicef «Τα παιδιά αναλαμβάνουν Δράση» και την πρόταση σύστασης Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο και την απόφαση για συναντήσεις με τον βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη και τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Πανουράκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Φτυνογιάννη Γεωργία – Η γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου για την γραπτή τους διαμαρτυρία γύρω από το ζήτημα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η παιδική χαρά Χώρας.

Δεμερτζή Πένη – Η αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Σάμου για το αίτημα άμεσης μονιμοποίησης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και τη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ νεοδιόριστων, αναπληρωτών και παλαιότερων εκπαιδευτικών στο Ιστορικό Αρχείο Σάμου.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για την πρότασή του να γίνουν προσιτές στο κοινό οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την επιλογή μελετητή που αφορά στο νέο χωροταξικό της Σάμου καθώς και τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά, ο οποίος πρόκειται σύντομα να επισκεφθεί το νησί μας.

Καζάκης Δημήτρης – Ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο), για την πορεία των «κόκκινων» δανείων τα τελευταία χρόνια και την αύξηση των πλειστηριασμών.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής, για την ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του κόμματός του περί διαχείρισης των απορριμμάτων της Ικαρίας.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την ολοκλήρωση του έργου τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα στο Στάδιο Καρλοβάσου και το ζήτημα των κληροδοτημάτων που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ής Νοεμβρίου.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, όπου θα συζητηθεί ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου και ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συμμετοχή του στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) και στο «Circle The Med Forum», όπου συζητήθηκαν θέματα για το περιβάλλον, την κυκλική οικονομία και τη μετάβαση σε καθαρότερες μορφές ενέργειας, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Χατζημιχάλη Αγγέλα – Η φιλόλογος, προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους – Γενικά Αρχεία Σάμου, για την παρουσία του Ιστορικού Αρχείου στο διαδίκτυο και την επίσκεψη εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους χώρους του.

Αμυρσώνης Γιακουμής – Ο γεωπόνος για τη «Γιορτή Μελιού» στο Ζάππειο, την οποία επισκέφθηκε, και τις δυνατότητες του θαυμαστού μελιού της Σάμου.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την πορεία των κατεδαφίσεων ετοιμόρροπων κτισμάτων και τα σχέδια για την επόμενη μέρα αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής της Κοινότητας.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την ανακοίνωση με την οποία ζητούν την απόσυρση του Νομοσχεδίου για την Υγεία που κατατέθηκε προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή.

Νούλας Γιώργος – Ο σαμιακής καταγωγής νομικός και διεθνολόγος για τη συγκέντρωση υπογραφών ως μέτρο πίεσης αλλαγής όρων και ελάφρυνσης των «κόκκινων» δανείων και όχι μόνο, των κατοίκων των νησιών του νομού μας.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ