«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022:

Ζαφείρης Δημήτρης – Ο διευθυντής του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ στο Κοκκάρι για την επίσκεψη του βουλευτή Σάμου, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, και την έλλειψη προσωπικού.

Καφετζή Μαριάνθη – Η οικονομολόγος, αντιπρόεδρος του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα, για την ανάπτυξη στο Βόρειο Αιγαίο καθώς και την πιθανότητα δικής της συμμετοχής στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Κουτσοδόντης Γιώργος – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου, π. δήμαρχος Μαραθοκάμπου για τα 2 χρόνια από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Κακλαμάνης Νίκος – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για τη χρήση και λειτουργία του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου».

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου για τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη, παρουσία του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργου Στάντζου και του ειδικού γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, κ. Ευάγγελου Κωνσταντίνου, για την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων που θα διατεθούν από το Υπουργείο για την προβολή της Σάμου.

Δαδούδης Κωνσταντίνος – Ο αρχιπύραρχος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για συστάσεις που αφορούν την καύση κλαδεμάτων μετά το πέρας της παράτασης που είχε δοθεί στην αντιπυρική περίοδο.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για τη συνέχιση των προσπαθειών, εν μέσω γραφειοκρατίας, σχετικά με την αναστήλωση των ιερών ναών που επλήγησαν από τον σεισμό των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο Ικαριακής καταγωγής, υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος) για τον αποκλεισμό μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων από δράσεις του ΕΣΠΑ.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου όπου θα συζητούνταν η άσκηση στάσιμης εμπορικής δραστηριότητας, αφού μέχρι σήμερα, δεν έχουν εξευρεθεί κατάλληλοι χώροι που να πληρούν τις προϋποθέσεις δημιουργίας Λαϊκής Αγοράς στην πόλη της Σάμου.

Θάνου Σοφία – Η συντονίστρια του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων περί του φετινού κύκλου των Ακαδημιών Γονέων με τίτλο: «Από το Α έως το Ω».

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για την ομιλία που αφορά στην αντισεισμική προστασία του Δήμου καθώς και την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο Καρλοβάσου που θα διατεθεί και πάλι προς χρήση στις ομάδες ποδοσφαίρου και τους αθλητικούς συλλόγους.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση «Η Μέλισσα» για τις ευχαριστίες προς την Βουλή των Ελλήνων και τον πρόεδρό της, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, για την παρεχόμενη οικονομική βοήθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί ο εξοπλισμός της νεοσύστατης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του νησιού μας.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο που αφορά στη χρήση και λειτουργία του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου».

Καραγιαννίδης Γιώργος – Ο Σαμιακής καταγωγής καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την 8η συνεχόμενη χρονιά που συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των επιστημόνων με τη μεγαλύτερη διεθνή απήχηση.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, στον Πύργο, μεταξύ των μελών του συλλόγου και ελαιοτριβέων με θέμα την πρόσφατη αύξηση, από 14% στο 18%, του εκθλιπτικού δικαιώματος στο λάδι.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. αντιδήμαρχος ενιαίου Δήμου Σάμου για τη συζήτηση στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου περί χρήσης του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου».

Λάνδρος Χρίστος – Ο φιλόλογος, π. προϊστάμενος του Ιστορικού Αρχείου Σάμου για την κυκλοφορία τριπλού τεύχους, σε 2 τόμους, του περιοδικού «Απόπλους», με αφιέρωμα στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για την αναβολή της συζήτησης και λήψης απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη λειτουργία του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου».

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ