«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022:

 Λέκκας Ευθύμης – Ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, για τα 2 χρόνια μετά τον σεισμό που έπληξε τη Σάμο στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για το περιστατικό αποχώρησης του ίδιου αλλά και άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου, παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για την θλιβερή επέτειο του καταστροφικού σεισμού, τις προσπάθειες αποκατάστασης των ναών, τη χειροτονία διακόνου στον Μαραθόκαμπο και την έναρξη των Κατηχητικών.

Κομνηνάκα Μαρία – Η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ για την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, για το ζήτημα αποκατάστασης των σχολείων της Σάμου που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», για την ανακοίνωση με τίτλο: «Ο σεισμός δεν είναι σωσμός για την Σάμο», με αφορμή τα 2 χρόνια από το σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Στεφανής Αλκιβιάδης – Ο στρατηγός ε.α., Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, π. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, για τον «Τουρκικό Αναθεωρητισμό και τον Ελληνικό Πατριωτισμό», θέμα της ομιλίας του που πραγματοποίησε στη Σάμο την 27η Οκτωβρίου, παραμονή της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για το θάνατο δύο ηλικιωμένων μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής, 30 Οκτωβρίου, στην οικία όπου διέμεναν στο Μεσαίο Καρλόβασι και για την παράταση της αντιπυρικής περιόδου έως την 15η Νοεμβρίου.

Γιοκαρίνης Μανόλης – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για την απόφαση που πάρθηκε στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου όπου συζητήθηκε το θέμα λειτουργίας των καταστημάτων στη διάρκεια του χειμώνα αλλά και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση.

Βαλωμένος Μάριος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και θα συζητούνταν στη Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματισθεί για τις 2 Νοεμβρίου.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την υπογραφή απόφασης έγκρισης χρηματοδότησης 1.000.000 ευρώ, από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, που θα διατεθεί για τον καθαρισμό του παλαιού ΚΥΤ και των όμορων ιδιοκτησιών στο Βαθύ.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για σειρά συναντήσεων που πραγματοποίησε σε Υπουργεία στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου» για το μέλλον της Σάμου και της Βρίσας για τις οποίες, μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, παρά τις μεγάλες καταστροφές που σημειώθηκαν, ενώ ήδη για τη Βόρεια Εύβοια ανακοινώθηκε σχέδιο με προϋπολογισμό 381.6 εκατομμύρια ευρώ.

Κελεσίδης Γιάννης – Το μέλος της νεοσύστατης Πρωτοβουλίας Πάλης Ενάντια στην Ακρίβεια για την διαμαρτυρία τους στην πλατεία Βαλασκατζή στο Καρλοβάσι και τη διαμορφωθείσα οικονομική κατάσταση.

Μενγκ Μαρία – Η φιλόλογος, υποδιευθύντρια Γυμνασίου Καρλοβάσου, για την εκδήλωση – αφιέρωμα στον Μικρασιατικό Ελληνισμό.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» για την παρουσίαση του project «Πυθαγόρειος Διατροφή: Από την αρχαιότητα στο σήμερα και το αύριο της Σάμου» που μετά την Πάτρα παρουσιάστηκε στο Καρλόβασι.

Ελευθεριάδου Ροζαλία – Η μουσικός-συγγραφέας για την παρουσίαση του βιβλίου της «Τα Χρώματα της Θάλασσας» στα πλαίσια της εκδήλωσης Λόγου και Μουσικής που διοργάνωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Σάμου και ήταν αφιερωμένη στις Πατρίδες της Ανατολής.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ