«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022:

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής, για την επίσκεψή του σε Σάμο και Ικαρία, όπου επισκέφθηκε κεντρικές υγειονομικές δομές (Νοσοκομείο Σάμου, Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και Νοσοκομείο Ικαρίας).

Δρούγος Αθανάσιος – Ο διεθνολόγος – γεωστρατηγικός αναλυτής για την ολοένα αυξανόμενη επιθετική πολιτική που εφαρμόζει ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν καθώς και η διεθνής κατάσταση, λόγω των εξελίξεων από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Δημόπουλος Λουκάς – Ο πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) Δυτικής Σάμου της ΝΔ για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα τμήματα που λειτουργούν στο Καρλόβασι.

Θάνου Σοφία – Η υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συμμετοχή και βράβευση του Δήμου στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ), που διεξήχθη το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με την εκπροσώπηση υπηρεσιακών στελεχών της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας.

Παναγιώτου Δάφνη – Η διευθύντρια του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σάμου για την έναρξη Ομίλων Αριστείας.

Ζαχαροπούλου Κατερίνα – Η εικαστικός για τα σεμινάρια προς εκπαιδευτικούς και μαθητές, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού πρόγραμματος της φετινής έκθεσης «HANDMADE: Για τις κοινωνικές διαστάσεις της χειροτεχνίας», που φιλοξενήθηκε στις αίθουσες του «Art Space Pythagorion» του Ιδρύματος Schwarz.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τον απολογισμό χρηματοδοτήσεων προς τον Δήμο, από τα Υπουργεία Μετανάστευσης & Ασύλου και Εσωτερικών, λόγω φυσικών καταστροφών.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις αποφάσεις των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του οργάνου τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου.

Μαρούπας Βαγγέλης – Ο γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την απόφαση αποχής του συλλόγου από την ηλεκτρονική ψηφοφορία, που θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου, για την ανάδειξη των μελών Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ανατολικής Σάμου για τις παρεμβάσεις της παράταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Οκτωβρίου.

Νούλας Γιώργος – Ο σαμιακής καταγωγής νομικός-διεθνολόγος για την ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σάμου για τον Οργανισμό Προώθησης και Ασφαλίσεως Προϊόντων, την μπλε ανάπτυξη εναλλακτικών μη ρυπογόνων μορφών ενέργειας, τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες για επενδύσεις στα ΕΣΠΑ και τον αναπτυξιακό καθώς και τη ρύθμιση επιχειρηματικών δανείων αλλά και δανείων μικρών νοικοκυριών.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για τα ερωτήματα που έθεσε προς τη δημοτική αρχή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Οκτωβρίου.

Δράκος Αντώνης – Ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου για τη Γενική Συνέλευση στη διάρκεια της οποίας εκδόθηκε ψήφισμα στήριξης των υγειονομικών με αφορμή την πανελλαδική κινητοποίησή τους την 20ή Οκτωβρίου.

Παριανός Μάνος – Ο διευθυντής της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής για τις κατατακτήριες εξετάσεις μονωδίας (κλασικού τραγουδιού), που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη Σάμο.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τον εορτασμό της Αγίας Ματρώνας, όπου λόγω των ζημιών που έχει υποστεί από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020 ο ομώνυμος ναός, εορτάζεται στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

Κουτσοδόντης Γιώργος – Ο π. δήμαρχος του π. Δήμου Μαραθοκάμπου για το χωροταξικό της Νοτιοδυτικής Σάμου, όπου μετά 16 χρόνια είναι έτοιμο να λειτουργήσει ως σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Νομού Σάμου για την ολοκλήρωση της τουριστικής σεζόν 2022, τις συγκρίσεις με προηγούμενες χρονιές και τις προσδοκίες για το καλοκαίρι του 2023.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του Δήμου με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Οκτωβρίου.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αναπληρωτής γραμματέας Τομέα Νησιωτικής Πολιτικής για την πρόσφατη μυστική δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς από την Τουρκία.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, αρμόδιος για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, περιγράφει όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και την προέλευση των χρηματοδοτήσεων προς τον Δήμο.

Δαδούδης Κωνσταντίνος – Ο αρχιπύραρχος, συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, που εδρεύει στη Σάμο, για την πρόσφατη περιοδεία του στη Ρόδο καθώς και για το αίτημα παράτασης της αντιπυρικής περιόδου λόγω ανομβρίας.

Φτυνογιάννη Γεωργία – Η γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου για τα Σχολικά Γεύματα και την μη διανομή τους σε ορισμένα σχολεία, όπως το Δημοτικό Σχολείο Μυτιληνιών.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ