«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2022:

Χατζηνικολάου Γιάννης – Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής αθλητών του στίβου, για τη συμμετοχή της Σάμου στους 33ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που διεξήχθησαν στη Λήμνο 8 & 9 Οκτωβρίου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. αντιδήμαρχος ενιαίου Δήμου Σάμου, για την κατάσταση των καταφυγίων που διαθέτει το νησί στις περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Καλδιριμιτζιάν Νίκος – Ο ψυχολόγος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Νομού Σάμου για την 10η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, και την εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Οικογενειών και Εθελοντών για την Ψυχική Υγεία Νομού Σάμου (ΣΟΕΨΥ), στο Καρλόβασι.

Ανδρεάδου Άννη – Η αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στις εκθέσεις «6η SEREXPO 2022» (Σέρρες) και 28η KAVALAEXPO 2022» (Καβάλα).

Μανάβης Νίκος – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά», για τα 2 πολύνεκρα ναυάγια με μετανάστες στη Λέσβο και τα Κύθηρα.

Φρατζής Μανώλης – Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου «Ο Καπετάν Λαχανάς» για τη νέα πολιτιστική χρονιά 2022-2023.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη βλάβη που σημειώθηκε σε βάνα ύδρευσης στην περιοχή «Χαρουπιές» πόλεως Σάμου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου Βόρειας και Δυτικής Σάμου.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων για τη μη χορήγηση του βοηθήματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων), σε Σάμο και Ικαρία, παρά του ότι παρέχεται κανονικά στους δικαιούχους της Χίου και της Λέσβου.

Μανδουραράκης Γιάννης – Ο εκπαιδευτικός, σκηνοθέτης της παράστασης «Ποια Ελένη;», της Θεατρικής Ομάδας Σάμου, που συμμετέχει στη φετινή 33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία διεξάγεται στη Λέσβο.

Σπυρόπουλος Κώστας – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Ντοκιμαντέρ «Aegean Docs», που φέτος γιόρτασε 10 χρόνια εξαιρετικής παρουσίας, με τη συμμετοχή όλων των νησιών του Βορείου Αιγαίου όσον αφορά τις προβολές των ντοκιμαντέρ.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια», που φέτος έκλεισε 16 χρόνια παρουσίας, σε μία αποτίμηση των φετινών εκδηλώσεων και τη γνωστοποίηση ότι θα υπάρξουν εκδηλώσεις και στη διάρκεια του χειμώνα.

Πλακωτάρης Γιώργος – Ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου για την άνοδο, στην 5η από την 11η θέση, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όσον αφορά την απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για την πανελλαδική, διαδικτυακή έρευνα, η οποία έδειξε ότι το 92,9% των καταναλωτών αναγνωρίζει την ποιότητα των κρασιών της Σάμου.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για τη διοργάνωση της 33ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, που διεξάγεται στη Λέσβο με μεγάλη επιτυχία, καθώς και για την εμφάνιση της Θεατρικής Ομάδας Σάμου που γέμισε ασφυκτικά από κόσμο το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Αδαμακοπούλου Ήβη – Η υπεύθυνη των εκδόσεων «Ανάβαση» για την εργασία χαρτογράφησης της Σάμου σε συνεργασία με φοιτητές του Πανεπιστημίου του Μπορντό 3.

Κατρακάζος Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, π. αντιπεριφερειάρχης Σάμου, για μελέτες που έχουν ολοκληρωθεί αλλά δεν έχουν προχωρήσει και αφορούν αναρριχητικά πεδία στη Σάμο, ορεινές ποδηλατικές διαδρομές και ορνιθοπαρατήρηση.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για τη μελέτη που διεξήγαγε ο ίδιος με συμμετοχή του προέδρου του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας), καθηγητή Θεοκλή-Ηλία Ζαούτη, η οποία έδειξε  ότι στο νησί της Ικαρίας πέθαναν από Covid, 3 υπερήλικες άνω των 90 ετών, όταν τα ποσοστά σε ολόκληρο τον κόσμο ήταν αναλογικά πολύ πολλαπλάσια.

Τσολομύτης Αντώνης – Ο καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών και διευθυντής του Εργαστηρίου Ελεύθερου Λογισμικού & Ψηφιακής Τυπογραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το εμβληματικό επιστημονικό έργο «Στοιχεία του Ευκλείδη» το οποίο ολοκληρώθηκε σε νέα απόδοση στα νέα και αρχαία Ελληνικά καθώς και σε κώδικα Braille.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το ποσό των 3.200.000 ευρώ που θα διατεθεί για την αντικατάσταση παλαιών λαμπτήρων και στύλων συμβατικών φωτιστικών σε περιοχές του Δήμου.

Δράκος Αντώνης – Ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου για την πολύμηνη καθυστέρηση στο να δοθεί απάντηση σε αίτημά τους, από τη διεύθυνση του Νοσοκομείου Σάμου, παρά την θετική απάντηση και σύμφωνα με το νόμο, από το Υπουργείο Υγείας.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ