«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021:

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου -Ικαρίας μιλά για την 92χρονη που κατέληξε την Παρασκευή, 5 Μαρτίου, στις 22:47. Νοσηλεύονταν στο Τμήμα Covid της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο από κορωνοϊό στο νησί μας.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο Bουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση που έδωσαν στη δημοσιότητα με τον συνάδελφό του, Bουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνούς, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δημάρχους Μυτιλήνης, Χίου και Ανατολικής Σάμου, στο Μέγαρο Μαξίμου την Τετάρτη, 3 Μαρτίου.

Βαλεοντή – Δεμερτζή Αγγελική – Η πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου για την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Τσουμάκης Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου για την ευχαριστήρια επιστολή που έλαβαν από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Aντιναύαρχο Π.Ν. Στυλιανό Πετράκη για τη συμβολή αυτοδυτών του συλλόγου στην επιχείρηση αποκόλλησης του Παράκτιου Περιπολικού του Πολεμικού Ναυτικού «Κύκνος» που είχε προσαράξει στα αβαθή του λιμένος Πυθαγορείου.

Στάντζος Γιώργος – Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου μετά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τη δήλωσή περί χειρισμού του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και τις προσπάθειες του Δήμου για επίλυση των προβλημάτων που δημιούργησε ο σεισμός της 30ής Οκτωβρίου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου με αφορμή την επίσκεψη του αρχιραββίνου, ως εκπροσώπου της Ισραηλινής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, όπου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους συζητήθηκαν οι προοπτικές υποδοχής τουριστών από το Ισραήλ στο νησί μας.

Βαλής Δημήτρης – Ο τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας Μυτιληνιών για τη νέα υπερδομή που κατασκευάζεται στην περιοχή Ζερβού και προβληματίζει με το μέγεθός της και τα όσα σχεδιάζει η κυβέρνηση για διαμονή-παραμονή χιλιάδων μεταναστών στο μέλλον.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο πρόεδρος του Rhenia Tours, γραμματέας του Συνδέσμου Ναυτιλιακών & Τουριστικών Πρακτόρων σχολιάζει την Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ Berlin που, λόγω της πανδημίας, άνοιξε ψηφιακά τις «πύλες» της την 9η Μαρτίου.

Κάρλας Μανόλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, τ. νομάρχης Σάμου, μιλά για μία παλαιότερη πρότασή του, που επαναφέρει στο προσκήνιο, για την ονοματοδοσία του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. Προτείνει να ονομαστεί κτήριο «Λυκούργου Λογοθέτη».

Βέττας Γιάννης – Ο τ. νομαρχιακός και π. δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου, που παραιτήθηκε ερχόμενος σε αντίθεση με τις θέσεις του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, μιλά για τον ένα χρόνο από τη λήξη της κατάληψης στον χώρο εισόδου του εργοταξίου για την κατασκευή της δομής μεταναστών στην περιοχή Ζερβού.

Παππά Πέλλα-Πέλλη – Η προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, Συντονίστρια του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα», μιλά για την επαναφορά του θεσμού (είχε διακοπεί από την 1η Μαρτίου), με την προϋπόθεση επαναλειτουργίας των σχολείων για την διά ζώσης εκπαίδευση.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για την υποβολή αιτήματος προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την έγκριση έκδοσης υπουργικής απόφασης ώστε κατ’ εξαίρεση να ιδρυθεί Λαϊκή Αγορά στον Δήμο.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για τα δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στους υπαλλήλους του Δήμου.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για τη μείωση των νοσηλευομένων στο Τμήμα Covid του Νοσοκομείου Σάμου.

Ευστρατίου Βάσω – Η διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για τις εθελοντικές αιμοδοσίες με αφορμή την πρόσφατη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Δημοτικού Μεγάρου Πυθαγορείου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε και μέσω διαδικτύου την Κυριακή 14/03 στις 10:00… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ