«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022:

Πανουράκης Βασίλης – Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου με αφορμή την ανακοίνωση διαμαρτυρίας επαγγελματιών οδηγών και ιδιοκτητών λεωφορείων για τη νέα τριετή σύμβαση μεταφοράς των μαθητών.

Κακλαμάνης Νίκος – Ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Σάμου για τα θέματα υγείας που απασχολούν το νησί μας, με τα κενά ειδικοτήτων γιατρών και τις ελλείψεις που παρατηρούνται στο Νοσοκομείο Σάμου.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος), σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα για θέματα πολιτικής υγείας, πρώην γ.γ. του Υπουργείου Υγείας, για τα ζητήματα υγείας που απασχόλησαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου την 15η Σεπτεμβρίου.

Βογιατζής Γιάννης – Ο π. πρόεδρος ΕΟΣΣ και π. αντιδήμαρχος Σαμίων για την ιστορία των οικογενειών Γάλλων επιχειρηματιών που συνεργάζονται μέχρι τις μέρες μας με τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, με αφορμή την ανακήρυξη σε επίτιμο δημότη Δήμου Ανατολικής Σάμου τον επιχειρηματία Jean-Pierre Cayard.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για την έκθεση των 2 εικαστικών καλλιτεχνικών που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα των Δημοτικών Συμβουλίων Δήμου Ανατολικής Σάμου καθώς και τις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Πυθαγόρα.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, δίνει απαντήσεις για τη χρήση (για πρώτη φορά), του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο, για το Νοσοκομείο Σάμου, που συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου καθώς και για τα όσα καταλόγισε στο πρόσωπό του ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Σάμου, Νίκος Κακλαμάνης.

Καλτάκης Γιάννης – Ο νομικός και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για την εκκαθάριση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πυθαγορείου που διαρκεί εδώ και 11 χρόνια!

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου εξηγεί γιατί διαφοροποιήθηκε από το πλαίσιο που ψηφίστηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο για τα ζητήματα υγείας.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εκδηλώσεις και δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου εξηγεί γιατί χαρακτηρίζει ημιτελές το έργο του Δήμου σε θέματα υγείας.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 1.100.000 € που θα δοθεί στους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη λειτουργία του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου με αφορμή τη συζήτηση για τη διεξαγωγή ιατρικού συνεδρίου σε αυτό.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάμου για την υγεία και τα ζητήματα που έχουν προκύψει στη λειτουργία του Νοσοκομείου Σάμου.

Δεμερτζή Πένη – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου.

Χατζοπούλου Μανιώ – Η συγκοινωνιολόγος για το βιβλίο της «Με τον Πυθαγόρα στον δρόμο» που συμπεριλήφθηκε στις εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τη μελέτη μείωσης σεισμικής επικινδυνότητας, που παρέδωσε ο καθηγητής κ. Ευθύμιος Λέκκας, στον δήμαρχο κ. Γιώργο Στάντζο, καθώς και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποκατάσταση του Κοινοτικού Καταστήματος και του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Λέκκας Ευθύμιος – Ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας) για τη μελέτη μείωσης σεισμικής διακινδύνευσης, που παρέδωσε πριν λίγες ημέρες στους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου η οποία θα παρουσιαστεί αναλυτικά, σε ανοιχτή εκδήλωση, και στους 2 Δήμους, στις 16 Νοεμβρίου.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τις επισκέψεις και συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει στην αρχή της νέας εβδομάδας στην Αθήνα και για την ολοκλήρωση μελετών που αφορούν σχολικές μονάδες οι οποίες υπέστησαν ζημιές από τον μεγάλο σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την ενημερωτική εκδήλωση «3 χρόνια Δήμος Δυτικής Σάμου – Το Χθες, το Σήμερα & το Αύριο», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου στην πλατεία Βαλασκατζή.

Δαδούδης Κωνσταντίνος – Ο αρχιπύραρχος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, για την πρόσφατη περιοδεία του σε 5 νησιά των Κυκλάδων και την έναρξη της επόμενης περιοδείας σε νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Νούλας Γιώργος – Ο νομικός – διεθνολόγος, ιδρυτικό μέλος της ΠΑΔΕΕ (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού), για την επίσκεψη στους Φούρνους του Ελληνοαμερικανού γερουσιαστή του Ρόουντ Άιλαντ των Η.Π.Α. και του γενικού διευθυντή της Eunice για την έναρξη της προσπάθειας ώστε στο μέλλον να μετατραπούν οι Φούρνοι σε νησί «blue energy».

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για τις θέσεις του συλλόγου οι οποίες εκφράστηκαν και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα ζητήματα υγείας.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ