«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντησή του με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, στα πλαίσια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την απάντηση στα σχόλια για το μήνυμά του προς τους μαθητές.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάμου για τα όσα αναφέρθηκαν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στη διάρκεια ομιλίας του στην 86η ΔΕΘ, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ ώστε να μπει «φρένο» στους πλειστηριασμούς κατοικίας και ευάλωτων νοικοκυριών.

Τριανταφύλλου Νίκος – Ο διευθυντής του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου για το πρόγραμμα Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 Erasmus+ του ΔΙΕΚ Σάμου με τίτλο: «Απόκτηση εναλλακτικής εργασιακής εμπειρίας προσανατολισμένης στον τουρισμό» και την έναρξη των μαθημάτων στις 3 Οκτωβρίου.

Σταθακιός Αλέξανδρος – Ο κοινωνιολόγος, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος», για το βιωματικό εργαστήριο με τη χρήση λογοτεχνικών κειμένων και άλλων αφηγηματικών μέσων που θα διεξαγόταν στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ευαγγελίδης Θεόδωρος – Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης), για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και το άσυλο που τελικά δόθηκε στον 19χρονο πρόσφυγα Σισσέ που φοιτούσε στο Βαθύ.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Σπαθαραίων Παγώνδα με πρόσκρουση αυτοκινήτου σε δέντρο και τον θάνατο 56χρονης γυναίκας.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου, την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, με αποκλειστικό θέμα τα ζητήματα υγείας.

Παπακοσμάς Χρήστος – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Σάμου για την ύπαρξη οδοντιάτρου και τη λειτουργία του Κέντρου με τις ειδικότητες γιατρών που υπάρχουν μέχρι στιγμής.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την επαναλειτουργία όλων των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο, μετά τους ελέγχους σε αυτό που προκάλεσε η πτώση επιχρίσματος στο ισόγειο του κτιρίου.

Κιάσσος Δημήτρης – Εκ των επαγγελματιών αυτοκινητιστών, που με άλλους 17 συναδέλφους του, προχώρησαν σε καταγγελία-διαμαρτυρία για τη νέα σύμβαση μεταφοράς των μαθητών.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία ενάμιση χρόνο μετά δεν έχει υλοποιηθεί και αφορά την επίσκεψη στην Αθήνα, παρουσία του περιφερειάρχη  Κωνσταντίνου Μουτζούρη και άλλων παραγόντων, όπου θα αναδεικνύονταν το ζήτημα του σεισμού της Σάμου.

Ρήγας Άγγελος – Ο γιατρός-μικροβιολόγος για τα 100 χρόνια από την μαύρη επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής και τα λάθη που οδήγησαν στον ξεριζωμό πάνω από 1.500.000 Έλληνες.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο Ικαριακής καταγωγής, π. αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), για τα ζητήματα υγείας στο νομό μας.

Χατζημιχάλη Αγγέλα – Η φιλόλογος, προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Σάμου, για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του Αρχείου, με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, καθώς και τις εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ικαρίου Μαργαρίτα – Η συγγραφέας του βιβλίου για την «Πυθαγόρεια Διατροφή» σχετικά με την κυκλοφορία του φροντισμένου τόμου, τους συντελεστές και την παρουσίασή του το ερχόμενο διάστημα, ξεκινώντας από την Πάτρα.

Λεοντίδης Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της ΦΩΤ.Ο.Σ. (Φωτογραφική Ομάδα Σάμου) για την έκθεση των μελών της που θα φιλοξενηθεί, έως το τέλος Οκτωβρίου, στους χώρους του Μουσείου Οίνου του ΕΟΣΣ.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την απόφαση του οργάνου, σχετικά με τα ζητήματα υγείας, που συζητήθηκαν σε αποκλειστική συνεδρίαση την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τα ζητήματα υγείας που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου καθώς και για το επιστημονικό συνέδριο που θα διεξαχθεί στη Σάμο, το χρονικό διάστημα από 30 Σεπτεμβρίου έως και 2 Οκτωβρίου, στο «Επικούρειο» Πολιτιστικό Κέντρο, με θέμα: «Γυναίκα, υγεία, μακροζωία».

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και των δημάρχων Μυτιλήνης και Χίου, όπου μεταξύ άλλων εκφράστηκε ανησυχία για την αύξηση ροών μεταναστών κατά το τελευταίο διάστημα προς τα νησιά μας.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τον επανέλεγχο σχολικών μονάδων με τη συνδρομή και κλιμακίου της ΚτΥπ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.).

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου με κεντρικό σύνθημα «Συνδυάζω – Μετακινούμαι».

Μαρούτσου Έλενα – Η πετυχημένη συγγραφέας με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου της, με τίτλο: «Το Εξιλαστήριο Θαύμα», στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σάμου το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ