«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022:

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πτώση επιχρίσματος στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου το οποίο, ευτυχώς, δεν προκάλεσε τραυματισμούς πολιτών ή υπαλλήλων.

Καρύδης Δημήτρης – Ο δήμαρχος Φούρνων για την επιτυχημένη διοργάνωση του 4ου Κολυμβητικού Μαραθωνίου «Ο Γύρος της Θύμαινας»

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την πορεία του Covid-19 στη διάρκεια των θερινών μηνών καθώς και την έλλειψη φαρμάκων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Λουκίσσας Φώτης – Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, που λειτουργεί σε Βαθύ και Καρλόβασι, για την έναρξη των εγγραφών και τη λειτουργία του σχολείου από την 1η Οκτωβρίου.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα 48 χρόνια από την ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος.

Αγγελής Κώστας – Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων της Αθήνας για τη βράβευση του καθηγητή Μανόλη Βαρβούνη από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και την προετοιμασία εκδηλώσεων, το επόμενο χρονικό διάστημα, με αφορμή τα 99 χρόνια από την ίδρυση της Αδελφότητας Σαμίων.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της αναπροσαρμογής τιμών που αφορούν στην αποκατάσταση των σεισμόπληκτων καθώς και για τον Κολυμβητικό Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στη Θύμαινα.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου», για την επίσκεψή του στους Φούρνους και την ανάδειξη των ενάλιων αρχαιοτήτων της περιοχής.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για τον δύσκολο χειμώνα που καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρώπη και τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η ελληνική κυβέρνηση.

Μαρούπας Βαγγέλης – Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ με αφορμή άρθρο του περί μύθων και πραγματικότητας του «Samos pass».

Δαδούδης Κωνσταντίνος – Ο αρχιπύραρχος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, για την αντιπυρική περίοδο που ολοκληρώνεται στο τέλος Οκτωβρίου αλλά και τα σενάρια προσομοίωσης που διεξήχθησαν την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου, με την πρώτη ομάδα προσφύγων και μεταναστών που εκπαιδεύτηκε στη χώρα μας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη διακοπή λειτουργίας των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο, λόγω των συνεργείων που θα επισκευάσουν τον χώρο όπου σημειώθηκε η πτώση επιχρίσματος καθώς και για τη συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα: «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα, Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων – Βρεφικά Πακέτα» (Baby Kits)» που υλοποιεί η οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την υποστήριξη της τράπεζας «ΕUROBANK».

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών για την ενίσχυση ύδρευσης και την υπογειοποίηση σωληνώσεων μεταξύ των περιοχών Παλαιοκάστρου και Κέρβελης.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του ΕΟΣΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου), για την τελετή ανακήρυξης σε επίτιμο δημότη Δήμου Ανατολικής Σάμου τον Γάλλο επιχειρηματία Jean Pierre Cayard.

Καπιωτάς Μιχαήλ – Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με τον καθιερωμένο αγιασμό, τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς όπου, παρά τις προσλήψεις εκπαιδευτικών, παραμένουν μεγάλες ανάγκες.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για την απουσία του Δήμου Ανατολικής Σάμου από την επιχορήγηση επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές.

Λουίζος Βασίλης – Ο επιχειρηματίας για την ιστορία ίδρυσης του Ιερού Ναού Αγίου Εθνοϊερομάρτυρος Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην περιοχή της Ψιλής Άμμου, που ξεκίνησε με την εμπλοκή του αείμνηστου επιχειρηματία Αντώνη Λουίζου και εγκαινιάζεται την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου.

Ευαγγέλου Ευθύμιος – Ο χοροδιδάσκαλος, πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Σάμου, για την «4η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση στη Σάμο», στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Πυθαγορείου, με παρουσία 200 χορευτών από την Μύκονο, την Κω, την Πάτμο και τη Σάμο.

Βακίρη Μένη – Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Όρμου Μαραθοκάμπου «Ο Άγιος Νικόλαος» για την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ «Γυαλού» και τη συνέχιση των κινηματογραφικών προβολών, έως τις 8 Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο, στα πλαίσια της Cinematopedia που στηρίζεται από την ΕΛΩΡΙΣ Α.Ε. (Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου) καθώς και από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ