«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2022:

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την αδελφοποίηση με τον Δήμο Αρτσινιάνο, της επαρχίας Βενετίας στην Ιταλία, στον οποίο λειτουργούν περί τα 800 βυρσοδεψεία!

Καριώτογλου Ηλίας – Ο γενικός διευθυντής του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για την εξέλιξη του φετινού τρύγου και τη συνεχιζόμενη παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου.

Κιουλάφας Αλέξανδρος – Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σάμου για την πετυχημένη διοργάνωση, από κάθε άποψη, με τη συμβολή του ΝΟΣ, «Aegean Regatta 2022».

Σκούτας Σταμάτης – Ο γιατρός για το φεστιβάλ «Τα Βήματα του Πυθαγόρα» που διεξήχθη  για δεύτερη χρονιά, από 27 έως 31 Αυγούστου, στον Μαραθόκαμπο.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου, τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ολοκλήρωση των φεστιβάλ και της «Aegean Regatta 2022» που διεξήχθησαν με επιτυχία το φετινό καλοκαίρι.

Σιγανός Μάνος – Ο πολιτικός μηχανικός, υπεύθυνος του έργου για την αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου και 2ου Γυμνασίου πόλεως Σάμου, την κατάσταση του κτιρίου και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που θα απαιτηθούν στη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Γιαννακόπουλος Απόστολος – Ο εμπνευστής του Φεστιβάλ «Ανατολικό Άκρο» για την ολοκλήρωσή του, με τελευταία εκδήλωση την εμφάνιση μαθητών της Σχολής από τη Σύρο «Εν Χορδαίς και Οργάνοις», στα Κονταίικα.

Λέκκας Ευθύμιος – Ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), στις πρώτες δηλώσεις του στο Radio Café και τον Μάνο Στεφανάκη, μετά τους 2 πρώτους ισχυρούς σεισμούς, έντασης 4,7 και 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με διαφορά λίγων λεπτών μεταξύ τους, που αναστάτωσαν τη Σάμο το μεσημέρι της Τετάρτης, 31 Αυγούστου.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τις επιστολές προς αρμόδιους και προς τον βουλευτή Σάμου με αίτημα την αύξηση των δρομολογίων, ακτοπλοϊκών και αεροπορικών, λόγω της αυξημένης κίνησης που παρουσιάζεται στη Σάμο και τον μήνα Σεπτέμβριο.

Σπανός Χρήστος – Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dodekanisos Seaways για την επιβατική κίνηση του καλοκαιριού και τα σχέδια της εταιρείας για την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των δρομολογίων και μετά το τέλος του φθινοπώρου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την καθαριότητα, την ύδρευση και τη συνέχιση των κατεδαφίσεων των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων που έπληξε ο σεισμός της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Ευσέβιος – Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για όλες τις εξελίξεις στη διάρκεια των εορτών του καλοκαιριού, τα 50 χρόνια λειτουργίας του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου καθώς και τις συνεχείς προσπάθειες για την επισκευή των ιερών ναών που επλήγησαν από τον σεισμό των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου – Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου, με αφορμή την πρόσφατη περιοδεία της σε νησιά του Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένης και της Σάμου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» με αφορμή την επίσκεψή του σε Σάμο και Φούρνους, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο, τ. νομάρχη, κ. Μανώλη Κάρλα.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τις ζημιές που σημειώθηκαν στην περιοχή, ευτυχώς όχι σοβαρές, στη διάρκεια των 2 σεισμικών δονήσεων το μεσημέρι της Τετάρτης, 31 Αυγούστου.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για τον 1 χρόνο που πέρασε και υπάρχουν ακόμη 17 υγειονομικοί στο Νοσοκομείο που εξακολουθούν να βρίσκονται, λόγω μη εμβολιασμού τους για τον κορωνοϊό, για διάφορους λόγους, σε αναστολή εργασίας.

Μαργιωρής Σωτήρης – Για την ολοκλήρωση των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» με την σημαντική ομιλία του καθηγητή του Ινστιτούτου Μοριακής και Βιοτεχνολογίας, του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νεκτάριου Ταβερναράκη.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ