«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022:

Κουτουλάκης Μανώλης – Ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την Aegean Regatta 2022 στην οποία σημειώθηκε συμμετοχή ρεκόρ ενώ οι διαδρομές διεξέχθησαν στα νησιά του νομού μας καθώς και στο Αγαθονήσι.

Σπυρόπουλος Κώστας – Ο δημοσιογράφος, σκηνοθέτης και ιδρυτής του Φεστιβάλ Aegean Docs, για τη συμμετοχή του στο φετινό Samos Cinema Festival με τη νέα ταινία του «Αρκαδία 1900: ‘’Η Καμπανία της Ανατολής’’».

Γιαννακόπουλος Απόστολος – Εκ των δημιουργών του Φεστιβάλ «Ανατολικό Άκρο» για τις εκδηλώσεις που συνεχίστηκαν έως το τέλος Αυγούστου και την προβολή της ταινίας του Βασίλη Βαφέα «Κοσμικό Ανατομείο», παρουσία του σκηνοθέτη στη Λέκκα.

Φραγκούλης Κώστας – Ο σκηνοθέτης και ιδρυτής του Samos Cinema Festival για τις εκδηλώσεις των 3 ημερών, στις 21, 27 και 28 Αυγούστου.

Τσινιάς Δημήτρης – Ο αντιπλοίαρχος, λιμενάρχης Σάμου, για πολεμικό υλικό που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου, τη φετινή διοργάνωση της Aegean Regatta 2022 καθώς και ένα δυσάρεστο περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή, 21 Αυγούστου, χωρίς δυσάρεστη κατάληξη με την παρέμβαση στελεχών του Λιμεναρχείου Σάμου.

Τσεσμελής Βαγγέλης – Ο κυβερνήτης του σκάφους «Κουζινή», ένα εκ των τριών που συμμετείχαν με το Ναυτικό Όμιλο Σάμου στην Aegean Regatta 2022, περιγράφει τη δύσκολη διαδρομή από Φούρνους για Αγαθονήσι όπου επικράτησε πολύωρη, πλήρης άπνοια.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το Φεστιβάλ Festum “π”, που διοργανώνει ο Δήμος και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, συνδυάζοντας τα Μαθηματικά και Μουσική.

Σταθακιός Αλέξανδρος – Ο κοινωνιολόγος, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» για τα βιωματικά εργαστήρια που συνεχίζονται.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο Β΄ διοικητή 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ (Ελληνική Επικράτεια) και ιδρυτικός πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Σάμου για τη φιλοξενία Γάλλων επιφανών επιστημόνων στη Σάμο καθώς και για τη δωρεά ενός τροχήλατου νοσηλείας ειδικών προδιαγραφών στο Νοσοκομείο Σάμου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στη Σάμο.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώνονται για την πληρωμή των δικαιούχων που αφορά στο Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Παυλίδου Ελπίδα – Η επίκουρος καθηγήτρια του Τμήματος Εκπαίδευσης, του Πανεπιστημίου του Γιορκ της Αγγλίας, για τη δυσλεξία, με αφορμή την ομιλία της στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Λεοντίδης Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου για τη φετινή, 7η κατά σειρά, ετήσια έκθεση της ΦΩΤ.Ο.Σ. που φιλοξενείται στον αύλειο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις αποφάσεις της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σκιάνης Χαράλαμπος – Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τα 3 επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης που διοργανώνει το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Μεταφτσής Βασίλης – Ο καθηγητής, π. κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Festum ‘’π’’ που συνδυάζει Μαθηματικά και Μουσική σε συνδιοργάνωση Δήμου Ανατολικής Σάμου και Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Σάμου για τις προτάσεις που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, όσον αφορά την Κοινωνική Κατοικία.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος και τέως νομάρχης Σάμου για τις περιοχές NATURA στα νησιά μας που ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια, όπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο του.

Βογιατζής Κώστας – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού, για τα έργα που εκτελούνται στα Κλειστά Γυμναστήρια πόλεως Σάμου.

Βαμβακούσης Αρίστος – Ο διευθυντής του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Εν Χορδαίς και Οργάνοις», πρόεδρος του οποίου είναι ο κορυφαίος συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, για τη συμμετοχή μαθητών της «Μεγάλης του Μάρκου Σχολή», που εδρεύει στη Σύρο, για μια μοναδική συναυλία στα Κονταίικα, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Ανατολικό Άκρο».

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» για τις 3 επόμενες εκδηλώσεις, στο 16ο κατά σειρά φεστιβάλ, που διαφημίζει τη Σάμο και εκτός συνόρων της πατρίδας μας.

Φραγκούλης Κώστας – Ο σκηνοθέτης και δημιουργός του Samos Cinema Festival για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Αυγούστου στο Doryssa Coast Apartments, στο Ποτοκάκι.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ