«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 07 Αυγούστου 2022:

Κιάσσος Εμμανουήλ – Ο γιατρός, διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής Νοσοκομείου Σάμου, αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, αρμόδιος για θέματα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, για τα ζητήματα έλλειψης κενών οργανικών θέσεων στο Νοσοκομείο με αφορμή και την επιστολή του βουλευτή Σάμου, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, προς τους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, ζητώντας την αρωγή των Δήμων σε θέματα στέγασης και σίτισης νέων γιατρών που τυχόν αναλάβουν καθήκοντα.

Γιοκαρίνης Μανόλης – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για την επιτυχία που σημείωσαν οι εκδηλώσεις στη φετινή διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας 2022» στην πόλη της Σάμου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τα συνεργεία καθαρισμού που ανέλαβαν να παραδώσουν καθαρή την παραλιακή ζώνη και τους εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας, λίγες ώρες μετά το πέρας των εκδηλώσεων στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», καθώς και την τοποθέτηση βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων σε σημεία της πόλης.

Τριτσινιώτη Μακή – Η πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Σάμου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εργαζομένων στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποίησαν, η ίδια με τον γενικό γραμματέα του συλλόγου, με τον βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος για την απόφασή του να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ως επικεφαλής συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Αναστασία & Ξενοφών – Δύο από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες στην έκθεση «Κρίταμον Χρησμός» που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Μαραθόκαμπο, από την καλλιτεχνική-φιλοσοφική κοινότητα λόγου, που συστήθηκε στη Σάμο το 2021, «Kerkis Echo».

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Σχόλιο του βουλευτή Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη για την μεγάλη αύξηση εισακτέων φοιτητών που σημειώθηκε φέτος στα τμήματα των σχολών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μεταξύ αυτών και των τμημάτων των σχολών που λειτουργούν στο Καρλόβασι.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για τον εορτασμό της 6ης Αυγούστου όπου για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί τεχνική 3D Projection Mapping για την αναπαράσταση των ιστορικών γεγονότων της 6ης Αυγούστου 1824.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για την πρόσφατη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Σάμο η ευρωβουλευτής κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Βακίρη Μένη – Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Όρμου Μαραθοκάμπου «Άγιος Νικόλαος» για τη συνέχιση των εκδηλώσεων στο φετινό 2ο Φεστιβάλ «Γυαλού».

Ξανθόπουλος Στέλιος – Ο κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αύξηση εισακτέων φοιτητών τη φετινή χρονιά.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, με αφορμή τη συνεχιζόμενη ύπαρξη ανέμων που τοποθετούν τις περιοχές των νησιών μας σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς εφιστώντας την προσοχή όλων μας.

Δεμερτζή Πένη – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου για το μείζον ζήτημα των γυναικοκτονιών που αυξάνονται συνεχώς στη χώρα μας.

Γερμανός Βαγγέλης – Ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, για την εμφάνισή του στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου, για μια συναυλία στα πλαίσια του φετινού 16ου Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια».

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» για την ομιλία του καθηγητή και προέδρου του Τμήματος Γενετικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, κ. Στυλιανού Αντωναράκη, με θέμα: «Το γονιδίωμα, αλφαβητάρι της ζωής».

Αγγέλη Αφροδίτη – Η νέα κοινή διοικήτρια των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας στην πρώτη συνέντευξή της για τα ζητήματα του Νοσοκομείου Σάμου, 3 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Καραγιαννίδης Γιώργος – Ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τις παρουσιάσεις του πρώτου του μυθιστορήματος με τίτλο: «Η καρδιά μου το όπλο σου» σε Πυθαγόρειο, Καρλόβασι και Βαθύ στις 10, 12 και 13 Αυγούστου αντίστοιχα.

Valleri Andrea – Ο εικαστικός καλλιτέχνης από τη Βενετία της Ιταλίας για την έκθεση Ζωγραφικής και Γλυπτικής που για πρώτη φορά φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέος και διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Σάμου και Ικαρίας.

Καλτάκη Ματίνα – Η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τα πολιτιστικά δρώμενα στη Σάμο και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Σάμο από 21 έως 28 Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Festum «π».

Δεδόπουλος Νάσος – Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηραίου για το 17ο «Ireon Music Festival»  που επανέρχεται φέτος δυναμικά με συναυλίες στις 7, 8 και 9 Αυγούστου μετά από απουσία 2 ετών λόγω κορωνοϊού.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 07 Αυγούστου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ