«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022:

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τους λόγους που οδήγησαν στη διακοπή της συνεδρίασης του οργάνου, την Πέμπτη, 21η Ιουλίου.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου εξηγεί γιατί χαρακτήρισε τη δημοτική αρχή κατώτερη των περιστάσεων.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για το μείζον θέμα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων, που συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Ιουλίου, μετά από αίτημα που κατέθεσε η παράταξή του.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για την παρέμβασή του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου όπου συζητήθηκε θέμα για τον πρωτογενή τομέα.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για τις εκδηλώσεις «Open City Karlovasi 2022» που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Παρασκευή, 22 Ιουλίου.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος των Οικονομικών στον Δήμο Ανατολικής Σάμου εξηγεί το σκεπτικό και τη νομοθεσία που οδήγησε στην απόφαση επανεκκίνησης της δημοτικής συγκοινωνίας συνάπτοντας σύμβαση μεταξύ Δήμου και ΚΤΕΛ.

Νούλας Γιώργος – Ο νομικός, διεθνολόγος και ιδρυτικό μέλος της ΠΑ.Δ.Ε.Ε. (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού) για τις πρόσφατες εξελίξεις και σημαντικές παρεμβάσεις της ΠΑ.Δ.Ε.Ε.

Φτυνογιάννης Νίκος – Ο τοπικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μυτιληνιών για την επιστολή του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο για την ανάγκη περίδεσης του ιερού ναού Χριστού, που βρίσκεται στην πλατεία της Κοινότητας, και εγκυμονεί κινδύνους για πιθανό ατύχημα αφού το κτήριο έχει υποστεί βλάβη μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Μυλωνά Αναστασία – Η νοσηλεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σάμου για τις 3 ενημερωτικές εσπερίδες, για τον καρκίνο του μαστού, με τη συμμετοχή εκλεκτών επιστημόνων, που διεξήχθησαν σημειώνοντας επιτυχία, σε Βαθύ, Πυθαγόρειο και Καρλόβασι.

Γιαννουλόπουλος Ηλίας – Ο εμπνευστής του «Gaggou Movie Nights» για την τελευταία, τέταρτη κατά σειρά προβολή ταινίας, με ελεύθερη είσοδο στην παραλία της Γάγγου, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συγκέντρωσε εκατοντάδες φίλους του κινηματογράφου που απόλαυσαν εξαιρετικές ταινίες κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα.

Ξανθόπουλος Στέλιος – Ο κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το Φεστιβάλ Festum «π» και την εκδήλωση που διεξήχθη στο Παρίσι σε συνδιοργάνωση Δήμου Ανατολικής Σάμου, Πανεπιστημίου Αιγαίου και ΕΟΣΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου), με εκλεκτούς προσκεκλημένους (μεταξύ αυτών και ο πρέσβης της χώρας μας στο Παρίσι), προάγγελος των εκδηλώσεων που θα συνδυάσουν Μουσική και Μαθηματικά στη Σάμο το χρονικό διάστημα από 21 έως 28 Αυγούστου.

Βιτσαράς Γιώργος – Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ικαρία για την τραγική υπόθεση πνιγμού 17χρονου που αναζητούνταν από τις 20 Ιουλίου και εντοπίστηκε η σορός του από αλιευτικό σκάφος, μετά από πολυήμερες έρευνες.

Ελισσαίος Μαυρατζώτης – Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ανατολικής Σάμου για την εκ νέου συνεδρίαση του οργάνου, που διεξήχθη την Τρίτη, 26 Ιουλίου, μετά τη διακοπή της συνεδρίασης της 21ης Ιουλίου.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση καταγγελίας του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, για παράνομη παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου με το λογισμικό Predator.

Παναγιώτου Αντώνης – Ο εκπαιδευτικός για την βραδιά «Ουρανογραφίας» που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου, την Πέμπτη, 28 Ιουλίου, στην περιοχή της Μονής Ζωοδόχου Πηγής.

Αδάμης Δημήτρης – Ο σκηνοθέτης του θιάσου «μαγικές σβούρες» για το ανέβασμα της παράστασης, βασισμένης στο κλασικό αριστούργημα «Δον Κιχώτης» του Μιγκουέλ Ντε Θερβάντες, διασκευασμένο από τον ίδιο για παιδιά, στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι και στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος για την απόφασή του να ηγηθεί συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ανατολικής Σάμου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Κιάσσος Εμμανουήλ – Ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σάμου, αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για θέματα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε παρέμβασή του με αφορμή επιστολή που εστάλη στους 2 Δήμους του νησιού, από τον βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη ζητώντας την αρωγή τους σε θέματα σίτισης και στέγασης γιατρών που τυχόν επιλέξουν να εγκατασταθούν στη Σάμο καλύπτοντας συγκεκριμένες ειδικότητες τις οποίες έχουμε ανάγκη στο Νοσοκομείο Σάμου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, απαντά στο θέμα της επιστολής του προς τους 2 Δήμους του νησιού ζητώντας τη συνδρομή τους σε θέματα σίτισης και στέγασης γιατρών που θα επιλέξουν τη Σάμο επανδρώνοντας το Νοσοκομείο σε κενές θέσεις ειδικοτήτων.

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου για την επιστολή του στον προϊστάμενο Εκμετάλλευσης της αεροπορικής εταιρείας Aegean και την παρέμβαση του βουλευτή Σάμου που είχαν ως αποτέλεσμα τη δρομολόγηση 10 επιπλέον πτήσεων, από και προς τη Σάμο, στη διάρκεια του Αυγούστου, όπου όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις στη διάρκεια του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος ήταν γεμάτες αφού υπάρχει αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων από επιβάτες που θέλουν να επισκεφθούν το νησί μας.

Σακελλαρόπουλος Μένιος – Ο γνωστός αθλητικογράφος, πετυχημένος συγγραφέας εδώ και χρόνια, για το νέο του βιβλίο με τίτλο: «Το κορίτσι της στάχτης» και την παρουσία του ίδιου στη διάρκεια των εκδηλώσεων «Λευκή Νύχτα 2022», στις 30 Ιουλίου, στην πόλη της Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ